Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Seksstandjes voor elke mood

Je gevoelens spelen een belangrijke rol tijdens de seks! Wij hebben voor iedere mood een seksstandje die jij zeker even moet uitproberen. Op deze manier breng je jezelf in de juiste positie 🙂

#1 Romantisch

Staat de liefde centraal tijdens deze seks? Kies dan voor een standje waarbij je dicht tegen je sekspartner aanligt.

Lepeltje Lepeltje: Dit is pure romantiek, bij lepeltje lepeltje liggen jullie allebei op je zij, dicht tegen elkaar aan. Op deze manier versterkt het de verbondenheid en kun je knuffelen tijdens de seks. 

Missionaris: Één van de meest bekende standjes is missionaris. Hierbij ligt de vrouw onder en de man boven. Ook dit is een heel romantisch standje, omdat je elkaar recht in de ogen kan kijken en kan zoenen.

#2 Gemakkelijk

Soms heb je gewoon even geen zin in iets ingewikkelds, daarom hebben we voor de afwisseling ook twee makkelijke standjes toegevoegd.

Doggy: Dit is wederom ook één van de beste standjes (ook voor beginners)! De uitvoering van dit standje is erg simpel, jij gaat op handen en knieën en je sekspartner staat erachter. Dit is ook een gemakkelijk standje om te doen in de badkamer, leun tegen de wasbak aan en bekijk elkaar in de spiegel.

Bodyguard: Dit is een seksstandje waarbij je niet al te veel moeite hoeft te doen. Je gaat op je buik liggen en je sekspartner legt zichzelf op je neer. Hij kan met zijn ellebogen op bed leunen zodat jij niet al het gewicht op je hebt liggen. Op deze manier liggen jouw benen en die van je sekspartner bij elkaar. Als jij iets omhoog komt met je billen kan je sekspartner hem gemakkelijker inbrengen. Dit is ook een ideaal standje om hem je nek te laten zoenen. 

#3 Kinky

Zin in een goede sekspartij? Probeer dan eens deze standjes! Op deze manier voel jij je op je mooist.

Hot Seat: Voel je je goed en sexy? Dan is dit standje perfect voor jou! Laat hem op bed zitten, wanneer jij naar voren en achteren beweegt. Op deze manier heb jij de controle en heeft hij een hand vrij om jou overal aan te raken. 

Geboeid: Vraag je sekspartner om je handen en eventueel voeten aan een stoel of bed vast te binden. Dit zorgt ervoor dat je zelf geen controle meer hebt en dat je sekspartner de leiding volledige kan nemen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten