Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Beste Dupes: Eyelashes

Voor je make-up wil je natuurlijk de beste en fijnste producten hebben. Maar soms kan dit qua prijs enorm oplopen. Sommige merken maken de beste dupes na van de duurste producten. Wij hebben een paar dupes van de populairste eyelashes voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij budget proof hele mooie producten shoppen!

#1 Lasylash 2.0 VS. Ardell Liner & Lash

Easylash 2.0 is gemakkelijk aan te brengen op het oog, passen perfect en geven je weer een zelfverzekerd gevoel. Stop met het dragen van lijmwimpers die je eigen wimpers beschadigen. De EasyLashes plak je op met een magnetische eyeliner en gaan veel langer mee, zijn gezonder en je voelt ze amper tijdens het dragen. Helaas zijn deze eyelashes 40 euro.

De wimpers van ‘Ardell Professional Magnetic Liner & Lash Kunstwimpers’ zijn ook waterproof, herbruikbaar en ook met een magnetische eyeliner aan te brengen. Heb je geen tijd, wimperlijm of geduld en wil je ook niet 40 euro uitgeven aan wimpers? Kun je deze wimpers voor maar liefst 14,99 euro halen! De wimpers blijven op hun plek dankzij de zes tot acht piepkleine onzichtbare magneetjes.

#2 Queen Tarzi VS. Eyelure Londen

De wimpers van ‘Queen Tarzi’ zijn te koop voor 22,65 euro ik snap dat dit voor één set wimpers erg aan de dure kant is. De wimpers zijn daarentegen erg makkelijk aan te brengen met de goede en sterke lijm van ‘Queen Tarzi’.

‘Eyelure Londen’ is een van de bekendere merken onder de jongeren, ondanks dat deze wimpers niet alleen 7,99 euro kosten zijn ze ook ontzettend makkelijk aan te brengen, uit de retenties te lezen vinden mensen dit een van de sterkere lijmen.

#3 Wimper-extensions laten zetten

Tegenwoordig hebben mensen geen geduld meer om elke ochtend wimpers op te plakken. Daardoor zijn wimper-extensions helemaal in! Je kan ze laten zetten door iemand die hierin gespecialiseerd is en hier alles vanaf weet. Ook hierin heb je soorten namelijk ‘One by One’ en allerlei soorten volume lashes en lengtes. De prijzen verschillen hierin wel heel erg. Bij de meeste mensen is het starttarief rond de 50 euro en opvullen bij 3 weken 35 euro.

One by one

Volume

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten