Laatste nieuws: Tjitske deelt BTS Gooische Vrouwen 

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Body positivity influencers part 2

Instagram is de plek dat volstaat met ‘perfecte’ plaatjes, maar die zijn niet altijd even realistisch. Hierdoor kun je misschien best onzeker raken… Gelukkig zijn er steeds meer influencers die wel echte foto’s delen. Wij zetten de leukste influencers voor je op een rijtje voor een beetje body positivity op je tijdlijn, part 2! 

#1 Vera Camilla

Vera Camilla begon in 2017 als een van de eerste influencers in Nederland met body positivity op Instagram. Vera heeft een lange tijd last gehad van een onzuivere huid, waardoor ze heel onzeker is geweest. Gelukkig heeft ze dit om kunnen zetten in iets positiefs, en omarmt ze haar imperfecties nu juist. Naast body positivity maakt ze belangrijke onderwerpen bespreekbaar zoals mentale gezondheid, het niet hebben van een kinderwens en menstruatie. Kortom een inspirerend persoon voor een zelfvertrouwen-boost op je Instagram.

#2 Vivian Hoorn

Ze is getalenteerd, mooi en honderd procent zichzelf: Vivian Hoorn! De influencer zit beter in haar vel dan ooit sinds ze zichzelf accepteert zoals ze is. Daarom hoopt ze anderen te inspireren en motiveren om van zichzelf te houden zoals ze zijn. “Hoe fijn was het geweest als iemand me destijds op social media het gevoel had gegeven dat ik wel goed genoeg was. Daarom stel ik me op Instagram kwetsbaar op”, vertelde ze eind vorig jaar in een interview. Naast de realistische foto’s van haar lichaam heeft ze ook talent voor fotografie en een goed gevoel voor humor. Love it! 

#3 Mik Zazon

Een andere Instagrammer die body positive content deelt, is de Amerikaanse Mik Zazon. Haar missie is om ‘normale’ lichamen te normaliseren en vrouwen te helpen om van zichzelf te houden, ongeacht hun maat. Mik is de grondlegger van de #normalizenormalbodies en heeft naast Instagram ook haar eigen website. Op haar website vertelt ze meer over haar eigen levensverhaal, heeft ze een webshop en blog.

PS; Mik deelt op haar account ook over haar struggles met acne. Must follow!

#4 Rianne Meijer

Rianne weet met haar herkenbare en hilarische posts maar liefst 1,5 miljoen volgers te bereiken! De influencer heeft geen moeite met het showen van haar onderkin of een paar buikrollen. Haar boodschap is: niks is wat het lijkt. Ze is vooral bekend van haar Instagram vs. reality posts en blijft vooral lekker zichzelf. 

PS; Op haar profiel vind je ook foto’s van haar hondjes Harvey en Rosie. Cute!

#5 Dee

Met haar 1,4 miljoen volgers is Dee uitgegroeid tot een van de populairste influencers van Nederland! Zoals in haar Instagram bio staat ‘I’m ok. with not being perfect’, zet ze zich in voor body positivity. Een lichaam is mooi in alle vormen en maten en dat mogen we laten zien! Een tijdje geleden plaatste ze een mooie foto in bikini, maar hierop kreeg ze vervolgens allemaal bodyshamende comments. Dit houdt haar gelukkig niet tegen. Haters gonna hate!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten