Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Nieuwe haar trend: curtain Bangs

Op TikTok, Instagram en Pinterest zie je het steeds vaker voorbij komen: Curtain bangs. Als je uitgekeken bent op normale laagjes en niet een normale pony niet jouw ding is, is dit wat voor jou. 

Wat zijn curtain bangs?

Curtain bangs zijn eigenlijk twee kleine pony’s aan beide zijdes van je gezicht. Je bent misschien bekend met laagjes, daar kan je het ook mee vergelijken. Door deze bangs krijgt je gezicht een hele nieuwe uitstraling. Je kan je gezicht een stuk beter zien en lijkt een stuk opener. 

Hoe stijl ik curtain bangs?

Met een mousse en een föhn kom je al heel ver bij curtain bangs. Maar dit zijn wel de basics. Met een ronde föhnborstel kan je je curtain bangs mooi in stijl brengen. Krul je ze naar buiten of naar binnen? Het is helemaal aan jou. Ook kan je meerdere laagjes nemen! Zo heb je verschillende lengtes in je haar en lijkt je haar een stuk frisser! 

DIY

Ja, het kan. Je kan jezelf curtain bangs geven. Omdat de lengte niet perfect hoeft te zijn zoals bij gewone bangs kan je zelf aan de slag gaan met een schaar. Of het verstandig is, is een andere vraag, maar het is te doen! Er staan op YouTube verschillende tutorials over hoe je curtain bangs zelf kan knippen. Misschien wilt je bestie of zus wel model staan? 

Haarstijlen

Met curtain bangs zijn verschillende haarstijlen leuk. Je kan je haar gewoon los gooien voor een wildere coupe, maar je haar opsteken staat ook ontzettend leuk! Omdat de bangs niet in je staart passen komen deze speels bij je gezicht uit. Steek je haar op met een leuke klip, doe een haarband of scarf in, and you’re ready to go! 

Minpunten

Zoals we in het vorige stukje al zeiden vallen curtain bangs niet in je staart. Je kan dus niet een strakke staart maken zonder dat er plukjes uit vallen, maar dit is natuurlijk op te lossen. Eigenlijk is het een goed excuus voor accessoires in je haar! Klip het vast met leuke klipjes of zet het achter een mooie haarband!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten