Laatste nieuws: Billie Eilish staat volgend jaar drie keer in Ziggo Dome

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

5 tips voor minder vet haar

We hebben er allemaal wel eens last van; vet haar. Het is niet alleen irritant maar het verpest soms zelfs je mood. Om je haar lekker fris te houden kun je een paar dingen doen. Wat dan? Nou dit!

Ga niet te veel met je handen door je haar

Je handen door je haren strijken is voor sommige mensen heel normaal. Zo normaal dat je het automatisch doet. Don’t! Hierdoor wordt je haar sneller vet door je vieze handen.

Was je haar goed uit

Als je je haar met shampoo wast gebruik dan niet te veel, maar vooral; spoel het goed uit! Je kunt daarnaast ook speciale shampoo gebruiken voor haar dat snel vet wordt.

Doe je haar vaker vast

Als je haar in een staart of knot zit wordt het minder snel vet. Je zit er minder aan + het is een leuke afwisseling. Win-win!

Was je haar niet te vaak

Als je je haar te veel wast raakt het gewend aan het ritme. Dat moeten we niet hebben. Probeer je haar twee of drie keer per week te wassen om het fresh te houden!

Vermijd krul- en stijltang

Je haar krullen en stijlen is natuurlijk mega leuk maar niet goed voor je haar. Het gaat niet alleen dood maar wordt ook vet. Niet te vaak doen dus!

We snappen natuurlijk dat je niet altijd de tijd hebt je haar nog te wassen. Daarom hebben we ook nog een paar snelle tips voor als je toch écht de deur uit moet.

Gebruik droogshampoo

Onze redding, droogshampoo! Met een paar keer sprayen ziet je haar er weer uit alsof je pas nog gedoucht hebt!

Ga voor een sleek hairstyle

Doe je haar vast in een strakke lage knot of staart. Zo valt het een stuk minder op dat je haar vet is en het staat ook nog een heel classy!

Draag een hoofddeksel

De laatste optie is om gewoon lekker makkelijk een petje, muts of hoedje op te zetten. Het kan ook nog eens je saaie outfit een stuk opleuken!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten