Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De 5 leukste schooltassen

Ieder jaar koop je van alles en nog wat voor het nieuwe schooljaar. Van schriften tot pennen tot gummen. Alles om maar goed voorbereid te zijn. Maar je hebt natuurlijk ook iets nodig om als deze spullen in mee te kunnen nemen. Wij hebben hier een lijstje voor je klaar gezet met de 5 leukste schooltassen voor het komende schooljaar. Kijk je ogen maar uit 😉

1. KIEV LEREN BOEKENTAS

 Dit is de kleinste en tevens prijzigste van alle tassen maar een ware must have!. Niet alleen is het design super mooi. Dit is perfect om van school ook mee te nemen naar een afspraakje shoppen in de stad of je eerste date ;). 

2. Anna Field Handtas

Deze leren topper is pefect voor een lange schooldag en nog een tripje naar vrienden of de stad. Het is net een grotere handtas waar je bijna niet eens een schooltas in terug ziet. Zeeën van ruimte voor al je boeken, schriften, pennen en laptop.

3. Emily & Noah – Shopper – light lilac

Deze grootte maar supermooie tas is een top combi. Ook de prijs valt reuze mee en je kan er genoeg in kwijt. Het extra matchende kleine tasje/ portemonee is ook helemaal een trend nu. Zo loop je met de mode mee voor een degelijk prijs.

4. Bergen “Sandstone”

Deze mooie en vooral trendy rugzak is ook een goede optie.. Je kan er 15 inch laptop in kwijt in een apart laptop vak. En dan blijft er nog ruim genoeg ruimte over. Als je er met al je benodigdheden trendy bij wilt lopen is dit de rugzak voor jou!

5. Hema shopper

Deze leren handtas is vooral een optie die lang mee gaat. Het is een ruime en stevige tas. Simpel maar chique. En gewoon te koop bij de Hema. De prijs valt mee en de tas zelf weegt bijna niks. Deen goedkope en slimme aankoop.




Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten