Laatste nieuws: Jake Paul ontkent aanranding

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

De beste bad essentials

Het koude weer komt er weer aan, waardoor het extra lekker wordt om na een lange dag in bad te gaan. Even een momentje voor jezelf om tot rust te komen. Maar hoe kun je je bath time nog leuker maken?

Badrekje

Op deze manier kan je veilig je favoriete film of serie kijken terwijl je in bad ligt. Het rekje leunt op het bad en op die manier hoef je dus niet je telefoon vast te houden. Je kunt er je favoriete snacks op zetten, een boek of je telefoon!

Pas wel op met elektriciteit in bad!

Bath bombs

Deze kunnen niet ontbreken voor het perfecte bad. Je hebt verschillende soorten bath bombs, dus er zit voor iedereen wel iets tussen. Zodra je de bath bomb in het water doet, gaat hij als het ware open. Het geeft je water een leuk kleurtje en het ruikt nog eens lekker! 

Badschuim

Lekker in bad zitten met een hoop schuim zorgt voor het perfecte bubbelbad. Het ruikt lekker en het zal je huid een goed gevoel geven!

Kaarsjes

Doe het licht in de badkamer uit en zet de kaarsjes maar aan. Het geeft een hele romantische en relaxte sfeer. Je kunt er ook voor kiezen om een geurkaars aan te steken, zodat de badkamer heerlijk gaat ruiken. 

Pas wel op met vuur! Laat desnoods een van je ouders/verzorgers de kaarsen aansteken of kies er voor om nep kaarsjes neer te zetten.

Badeentjes

No joke, badeentjes zijn nog steeds leuk in bad! Het is een goede manier om je bad op te vrolijken. Van verpleegeentjes, tot muziekeendjes tot Bruno Mars badeentjes, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel een badeentje van!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten