Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De beste podcasts die jij geluisterd moet hebben

Tijdens het wandelen, fietsen, autorijden, schoonmaken of onder de douche een podcast luisteren kan heerlijk zijn om even weg te dromen. Even een momentje voor jezelf en lekker ontspannen tijdens het luisteren naar een goed of grappig gesprek. Ben jij benieuwd naar podcasts die het luisteren waar zijn? We hebben de beste podcasts van dit moment speciaal voor jou op een rijtje gezet.

1. Dunc & Co

Een podcast van internet sensatie Dunc Tromp. Hij praat samen met een gast door middel van spraakmemo’s bij over alles wat er op dat moment speelt in zijn leven. Gasten die zijn langsgekomen zijn o.a. Anna Nooshin, Zoë Tauran en Queen of Jetlags.

2. Brokko
Een comedy podcast van Thomas Brok (Korthom) als Youtuber, online ondernemer en eeuwige student die het samen met goede vriendin Lotte, die totaal anders is, heeft over hun snel veranderende leven van twintigers. Elke week praten ze over wat voor gekke dingen ze nu weer hebben meegemaakt. Met dit duo weet je in ieder geval zeker dat je in de deuk ligt. Je kan de twee ook kennen van de stukjes uit hun podcast die regelmatig viral gaan op TikTok, waar ze 110.000 volgers hebben

3. Vrouwmibo

De podcast van drie vriendinnen Iris Enthoven, Sophie Milzink en Nina Warink die samen onder het genot van een drankje de week met elkaar bespreken. De drie vriendinnen vertellen gênante verhalen, hun ongefilterde mening en normale zaken uit hun week.

4. Brugklas de podcast

Deze podcast gaat over Liz die voor een schoolopdracht een podcast moet maken. Ze maakt een podcast over haar vriendje Timo, luistert hem af en besluit gesprekken op te nemen.
Had ze dat maar nooit gedaan..

5. Couple Goals

In deze podcast gaat queer koppel Mandy Woelkers en Thorn Vineyard met verschillende stellen in gesprek over hun relatie. Vragen als: wat vind je zo leuk aan de ander? Of waar maken jullie ruzie over worden in deze podcast besproken. Stellen die meedoen zijn onder andere Channah Koerten en Quentin ex deelnemers van ex on the beach en schrijver en rapper Pepijn Lanen (Faberyayo) en Coco Sabaja.

6. EN DAN?

De podcast serie EN DAN? Gaat over de mentale nasleep van meedoen aan een realityprogramma. Daelorian van der Kolk deed zelf mee aan Hollands Next Topmodel in 2013 en kwam in de finale. De eerste aflevering van haar serie was met oud-deelneemster van het programma Nikki Steigenga, deze aflevering werd meer dan 50.000 keer bekeken, ging viraal op TikTok en belandde direct in de podcast hitlijsten op Spotify. Met de serie wil Daelorian taboes doorbreken en een compleet beeld schetsen van van er gebeurd als je meedoet aan een realityprogramma

7. Relnichten

Presentator en journalist Stijn De Vries maakt samen met de populaire TikTokker Duncan Tromp elke week een podcast. Elke week kiezen ze een ander onderwerp waar ze over ‘rellen’. Van daten tot cancel culture, geen één onderwerp is te gek voor deze jongens. Deze podcast zit vol humor en laat je sowieso lachen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten