Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De beste schoenen wanneer je een dagje naar het strand gaat

Soms is het tijd voor een leuk uitstapje naar het strand! Een romantische strandwandeling, een picknick met je beste vriendinnen of natuurlijk lekker zonnen op je strandlaken. Maar wat voor schoenen trek je hiervoor aan? Wij geven je tips hiervoor in dit artikel!

Klik op de afbeeldingen voor een linkje naar de producten

Platform slippers

Slippers zijn uiteraard een must have voor in de zomer en als je het dan ook nog een beetje trendy wilt maken kun je gaan voor de platform slippers. Ze zitten comfortabel en zijn tegenwoordig helemaal hip.

Sneakers

Wil je stevigere schoenen hebben omdat je bijvoorbeeld een wandeling gaat maken dan raden we daarvoor fijne sneakers aan. Vooral de witte sneakers zien we de laatste tijd veel voorbij komen en passen ook zeker onder een leuk rokje of jurkje.

Teenslippers

Teenslippers zijn vaak niet heel stylish maar wel enorm handig voor als je gaat zwemmen. Je trekt ze makkelijk aan en uit en ze kunnen soms nog best cute zijn, kijk bijvoorbeeld deze rosé gouden Havianas!

Sandalen

Sandalen zijn ook lekker praktisch maar zien er toch net wat leuker uit dan een simpele teenslipper. Je kan het daarnaast ook net zo comfortabel maken als je wilt. Ons oog valt bijvoorbeeld op deze leuk slides!

Met deze geselecteerde zomerschoenen kun jij helemaal hip het strand opgaan! Geniet nog even van de laatste zonnestralen en plan een leuk uitje naar het strand.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten