Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

De gevaren van fillers

Het gebruik van fillers is enorm toegenomen door de jaren heen. Vrouwen, jonge meisjes en mannen die zichzelf een beetje mooier willen maken lopen risico’s op onjuiste behandelingen en schade aan de huid. Dit is wat je moet weten over de gevaren van fillers!

Permanente fillers zijn gevaarlijker dan tijdelijke fillers. Dit omdat permanente fillers een blijvend resultaat geven, en dus ook blijvende complicaties. De meest voorkomende complicaties na een fillerbehandeling zijn: slecht resultaat, pijn of gevoeligheid, zichtbaarheid van de filler of het ontstaan van harde knobbels. Complicaties treden niet altijd direct na de behandeling op, maar kunnen ook later ontstaan.

Tijdelijke fillers zijn afbreekbaar en na een paar jaar wordt de stof langzaam afgebroken door het lichaam.

Tip! Als je dan toch besluit fillers te nemen, laat je alleen behandelen door ervaren artsen met de juiste middelen. Een goede arts zal altijd kijken of een behandeling veilig is en zal goed per persoon kijken wat hij/zij nodig heeft.

Kortom, fillers kunnen blijvende schade veroorzaken dus denk altijd goed na voordat je fillers gaat nemen. Laat je altijd adviseren door een deskundige arts en pas op met permanente fillers.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten