Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Waarom alle body's bikini body's zijn

De zomer staat om de hoek en dat betekent.. een heleboel influencers die jou gaan overhalen jezelf naar de sportschool te slepen en kool te eten. Volgens sommige mensen moet je hard werken om een ‘summer body’ te krijgen. Maar guess what, die heb je allang.

Elke jaar blijft het een challenge. De bikini’s worden weer uit de kast gejast. Past alles nog of wordt het tijd om weer eens de Zara in te duiken? It doesn’t matter. Want jouw waarde als mens wordt niet groter of kleiner als je bent aangekomen of afgevallen.

Opeens verwacht iedereen dat je serieus gaat werken aan je zogenaamde bikini body. Je moet strak zijn, zonder ook maar iets van imperfecties. STOP! Laten we meteen kappen met deze onzin. Elke body die in een bikini past, is een bikini body!!! Say it with us. Of je nou maat xs of xxl hebt; you matter. Je bent niet beter dan een ander omdat je een maatje minder hebt, en andersom ook niet. Of je nou curves hebt of niet, het maakt ons niks uit.

Vrouwen hebben snel de neiging om zichzelf te vergelijken met anderen. Waarom doen we dit doen? Onzekerheid! Don’t be, please. Jouw lichaam is anders dan elk ander lichaam op deze heleeee wereld. Het is JOUW lichaam, voor je hele leven. Wees er een beetje lief tegen, dan is hij ook lief voor jou. Wees niet zo kritisch, ga eens na wat zo mooi aan je is. En nu niet zeggen ‘niks’. Want dat is niet waar.

Zullen we je een geheimpje vertellen? Iets dat misschien hard is om te horen. Hoe hard je ook kijkt naar dat plaatje op je telefoon, die foto van die ene influencer met een smalle taile en slanke benen. Hoe weinig je ook eet, hoeveel je ook sport; je gaat dat lichaam nooit krijgen. Weet je waarom niet? Omdat dat niet jouw lichaam is. Jouw lichaam is uniek. Je kunt niet zomaar een ander lichaam kweken. Maar dat maakt het juist zo bijzonder, toch? Dit is van JOUW, voor altijd en wauw wat ben je prachtig.

We weten dat het soms moeilijk te geloven is dat elk lichaam dezelfde waarde heeft, vooral omdat het op internet soms lijkt alsof ‘dun zijn’ het ultieme doel is. Believe us; it’s not. Jij bent mooi zoals je bent, of je nou iets meer vet hebt dan een ander. Of je nou stretch marks hebt of littekens; JIJ doet er toe en jouw lichaam zegt NIKS over jou en je waarde.

Wees een beetje lief voor jezelf én je lichaam, alsjeblieft 🙂 Jij gaat deze zomer rocken!!!!!

En als jij deze zomer nog steeds twijfelt of je die bikini wel aan kan, kom dan even terug. Dan reminden we je weer even dat het oké is om jezelf te zijn, show us who you are.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten