Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste en populairste dating apps

Dating apps is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen! Je kan hier mensen vinden om romantisch iemand te ontmoeten, maar ook vriendschappelijk. Wij hebben de leukste en populairste dating apps voor jou op een rijtje gezet. 

Tinder

Tinder is de meest populaire en gebruikte datingapp. Hier zitten voornamelijk jongeren op die gezelligheid zoeken. Tinder is erg simpel. Je kan de maximale leeftijd en afstand van de persoon aangeven. Ook geef je je seksualiteit aan. Je maakt een leuk profiel aan en je kan gaan swipen. Het is wel belangrijk om te checken of iemand een echt profiel heeft, wees dan ook niet bang om hiernaar te vragen.

Bumble

Bumble is vooral bekend in Amerika, maar komt nu langzamerhand ook naar Nederland. Bumble is bedoeld om nieuwe vrienden te ontmoeten, maar inmiddels gebruiken jongeren het ook voor relaties. Bumble staat ook bekend door een bijzondere manier van flirten. Bij deze app zetten meiden namelijk de eerste stap!

Happn

Bij Happn ontmoet je mensen die je al eerder hebt gezien! Op straat zie je namelijk vaak een leuk persoon, maar durf je niets te zeggen. Wanneer jij en deze leuke persoon beide Happn hebben gedownload, krijgen jullie een match. Je kan elkaar dan gaan swipen! Op de app zie je dus alleen mensen die je al eerder hebt gezien. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten