Laatste nieuws: Jennifer Lopez bijna overleden tijdens opnames!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De leukste haarstijlen voor kort haar

Als je lang haar hebt zijn er veel manieren hoe je je haar kan dragen. Maar wat als je kort haar hebt? Dit zijn de leukste haarstijlen voor kort haar!

Knotjes

Knotjes zijn ontzettend schattig en waren een grote hit in de jaren 2000. Je ziet ze steeds vaker terug komen. Er zijn vele manieren om knotjes te dragen. Ga je voor de welbekende Hailey Bieber sleek bun, die perfect past bij elke gelegenheid. Of ga je voor Beabadobee’s speelse knotjes. De ‘Space buns’ waren een echte hit in 2017, maar met kort haar is dat vrij lastig. Op de foto’s zie je perfecte oplossingen!

Bandana’s

De bandana is een super leuk accessoire voor in je haar. Je kunt het op vele manieren dragen. Deze zomer kwam de bandana veel voorbij. Maar vergeet ze niet in de winter. In de winter staan ze namelijk ook goed samen met bijvoorbeeld een coltrui of een blazer.

Vlechtjes

Vlechtjes geven je haar nét wat extra’s. Het is super simpel en zo gepiept. Een vlechtje hier of daar, zorgt vaak gelijk voor een verschil. Er zijn veel verschillende manieren om te vlechten. Als je haar lang genoeg is kun je zelfs voor de invlecht gaan.

Accessoires

Er zijn veel verschillende mooie accessoires die je outfit echt afmaken én natuurlijk super makkelijk zijn als je een dag geen tijd hebt om je haar te doen. De Franse baret zie je vaak voorbij komen in felle kleuren. Haal de haarbanden van vroeger maar weer uit de kast deze zijn ook weer een grote hit.

Speldjes

Net als haarbanden heb je vast nog wel wat speldjes van vroeger in huis. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook nog eens super handig om je korte plukjes vast te zetten, als je een knotje draagt. En hoe leuk is het om de speldjes in verschillende kleuren te gebruiken.

Scheiding

Al deze haarstijlen kun je goed samen combineren met een zigzag scheiding. Dit was wederom een grote hit in de 2000s. Deze scheiding maak je door met een punt kam het patroon te maken en  je haar te verdelen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten