Laatste nieuws: Liam komt met eigen komedie film

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Haarstijlen voor dik haar

Dik haar is prachtig, maar brengt ook veel struggles met zich mee. Het in model krijgen kan soms een hele opgave zijn. En dat terwijl er zoveel mogelijkheden zijn, waarmee jouw haar gaat stralen! Vandaag zetten we de leukste, trendy haarstijlen voor je op een rijtje. Vanaf nu zal jij je dikke bos nooit meer verbergen!

1. Zomerse vlechten

Het voordeel van jouw mooie dikke haar is dat je de mooiste vlechten kunt creëren. Langs je schouder een brede volle vlecht of een mooie invlecht naar achter. Je kunt alle kanten op! En in de warme zomer is het natuurlijk ideaal, om je haar ook vast te kunnen dragen.

2. Trendy staart

Als je dit trendy kapsel nog niet bent tegengekomen, gaat er iets mis. De look zorgt voor een stoere uitstraling en is super makkelijk te creëren. Maak een hoge staart en ga vervolgens met vele elastiekjes aan de slag. Zeker met jouw mooie volle haar, staat deze look amazing!

3. Messy bun

Een warrige knot kan natuurlijk niet ontbreken! Met jouw dikke lokken kun je een echte messy trendy look creëren. Daarnaast is het kapsel in een handomdraai gemaakt en kun je direct zelfverzekerd de deur uit. Waar wacht je nog op?

4. Show it

Natuurlijk kun je je haren ook heerlijk los dragen. Laat jouw mooie dikke haren maar wapperen door de wind! En mocht je toch nog last hebben van alle struggles, neem dan een bezoekje aan de kapper. Met een speciale schaar kunnen kappers je haar uitdunnen, waardoor je haar een stuk lichter wordt. Let wel op! Je haar kan hier van gaan pluizen. Ga je liever voor een andere oplossing? Kies dan voor laagjes! Super trendy en erg mooi als je het geluk hebt met zo’n grote bos haar.

Wil je ook meer weten over de mooiste kapsels voor dun haar? Check dan gauw het volgende artikel: De 4 beste kapsels voor dun haar – Teenmag

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten