Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Trendy haarstijlen voor lang haar

Je lange lokken los dragen of juist in een simpele paardenstaart is natuurlijk erg leuk, maar zal op een gegeven moment misschien wel gaan vervelen. Ben je toe aan wat nieuws? Dan is dit artikel speciaal voor jou! Vandaag nemen wij trendy haarstijlen, speciaal voor lang haar, met je door. Hierdoor zullen jouw lange lokken stralen deze zomer!

Haarstijl 1

Voor de allereerste haarstijl maak je een scheiding in het midden. Vervolgens pak je aan één kant de voorste plukken en doet dit in een hoge staart. Laat hierbij een klein plukje los, zodat die voor je haar valt. Maak vervolgens ook aan de andere kant een hoge staart. Nu kun je beide staarten vlechten. Je kunt eventueel nog je baby haartjes met een klein borsteltje kammen. En heb je heel veel haast? Dan kun je deze haarstijl ook rocken zonder de vlechtjes!

@xlivl0uise

Shame I still don’t look like Madison beer 🙁 ##TestReadyChic ##fyp ##hairstyles

♬ Triple S – YN Jay & Louie Ray

Haarstijl 2

De bekende haarclip kan natuurlijk niet in het rijtje ontbreken! Je hebt ze in allerlei maten, kleuren en ze maken het creëren van verschillende haarstijlen een stuk gemakkelijker. De snelste manier is door je haar naar achter te doen, het bij elkaar te pakken alsof je een staart gaat maken en het met een draai omhoog steekt. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk! Bekijk de TikTok hieronder voor veel verschillende haarstijlen met een klip. Ook heerlijk in de zomer, als los haar toch net even te warm is!

@taylor_pfeffer

just got these clips so I wanted to try them out? im obsessed!!!! ##clawclip ##trendy ##hairstyles ##taylorxhairstyles ##heatlesshairstyles

♬ … is sweaty – Kellan

Haarstijl 3

Maak een scheiding in het midden. Pak opnieuw de voorste plukken (net wat minder dan bij de eerste) van je haar en laat aan beide kanten een klein plukje los hangen. Maak opnieuw twee staartjes. Pak nu een aantal kleine dunne elastiekjes en begin deze vanaf bovenin in je haar te wikkelen. Doe dit tot je aan het einde van je staart bent. Maak de stukjes tussen de elastiekjes nog wat losser door er voorzichtig aan te trekken. Ready to go!

@laauren1

Easy, trendy hairstyle to try! Thx @natwazowski for the inspo 🙂 ##hairstyles ##hairtutorial ##hairtransformation ##winterhairstyle ##hairtrends

♬ Stan by Eminem – vanessa cronin

Haarstijl 4

Tijd voor een wat moeilijkere haarstijl! Hier kun je beter wat langer de tijd voor nemen en je zult waarschijnlijk de video wat vaker moeten bekijken voordat je het onder de knie hebt. Wel is dit de ideale messy knot voor meiden met lang haar en ziet het er ook nog eens super leuk uit! Verdeel je haar in tweeën. Knoop de twee staarten aan de achterkant van je haar. Herhaal dit opnieuw en wikkel met een elastiek de rest van haar er omheen. Even oefenen en je weet hoe je de perfecte knot snel kunt maken!

@americanthreads

Hair tutorial: the perfect “messy” bun for long hair! ##hairstyles ##hairtutorials ##hairtutorial ##longhairstyles ##easytutorial

♬ Hey Lover! – Wabie

Haarstijl 5

Wauw, deze haarstijl is zeker de moeite waard! Zet je voor plukken met een klipje vast. Deze kan je later nog krullen. Maak vervolgens van de bovenste plukken een hoge staart. Wikkel hier een plukje haar omheen. Vervolgens ga je met meerdere elastiekjes aan de slag tot je beneden bent bij de staart. Bekijk de video voor een nog preciezere uitleg. Pretty!

@edelydesigns

French braid? Don’t know her! ✨ Pull- through braids is where it’s at! ##hairstyles ##longhair ##ImJealous

♬ Bitter by Fletcher x Trevor Daniel – addison rae

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten