Laatste nieuws: Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Nieuwe mode trends voor 2023

In 2022 zagen we de low-rised jeans weer veel voorbijkomen en had iedereen het over de Skims dupes. Een strakke long sleave met een wijde cargo broek was de trend van een jaar. Ook zag je de cowboy laarzen, korsetten en blazers veel voorbij komen. Dit zijn de nieuwste items en komende trends van 2023.

Maxi rokken

Wat we al af en toe voorbij zagen komen in 2022 gaan we aankomend jaar veel meer zien. Niet alleen de denim lange rokken gaat we tegen komen, maar ook andere soorten. Zoals de pantalon rok, vrolijke kleuren of fluweel.

Denim op denim

Vaak wordt denim op denim als verboden gezien in de fashionscene. Maar dit jaar zie je het misschien wel weer voorbij komen. Bijvoorbeeld een denim rok met een gilletje, of een broek en een cropped spijker jas. Ook kunnen we denim accessoires verwachten.

Verschillende kleuren en prints

We gaan dit jaar veel gekke kleuren combinaties en gekke printjes zien. Denk hierbij aan de combinatie van rood en roze of oranje en paars. Het klinkt nu misschien heel gek, maar hoe leuk zijn de outfits op de foto’s.

Metallic

Eind 2022 droegen veel mensen de zilveren metallic broek, komend jaar gaan we dit veel vaker zien. Niet alleen broeken, maar ook schoenen en jassen. Je zult ze niet alleen in het zilver zien maar ook zwart of rood of zelfs knal roze.

Kleurrijke panty’s

Zoals nu al wel duidelijk is, gaat 2023 een kleurrijk jaar worden in de fashionwereld. In de jaren 2000 zagen we de kleurrijke panty’s veel voorbijkomen. Omdat de Y2k fashion nog steeds terug blijft keren, kunnen deze vrolijke panty’s niet ontbreken. Net als het dragen van kleurrijke sokken in een open schoen, het maakt je outfit compleet.

Oorwarmers en beenwarmers

Deze winter zie je de oorwarmers en beenwarmers weer veel voorbijkomen. Het staat ontzettend schattig en het is ook nog eens lekker warm. Beenwarmers zie je steeds vaker in combinatie met een lange jas of een rokje. Zeker een winter must have!

Doorschijnende tops

Eind 2022 introduceerde de doorschijnende tops zich in de fashionscene. Je hebt allerlei soorten tops en ze zijn geschikt voor elke gelegenheid bijvoorbeeld gehaakt, kant of met een printje. Je hebt ze vast voorbij zien komen. In 2023 blijft de see through een grote hit. Vooral dit soort truien (1e foto) met een print zullen we veel voorbij zien komen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten