Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

De leukste mondkapjes

Het is wel bekend dat we voorlopig nog niet van de mondkapjes af zijn. Sinds 1 juni is het verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. De meeste mondkapje zijn de blauwe mondkapjes, die je vast wel in de winkel heb zien liggen. Ze zijn niet mooi, maar mondkapjes kunnen dat wel zijn. Dit zijn een aantal leuke mondkapjes!

Print

Er zijn zoveel leuke mondkapjes met een leuk printje. Van bloemen, tot strepen, tot stippen, tegenwoordig is het er! 

Grappig

Je kunt van een leuk printje, ook overstappen naar een grappig masker. Zo zijn er maskers die de print hebben van de mond.

Origineel 

Mondkapjes kunnen ook een manier zijn om je creativiteit te uiten. Zo kun je zelf een mondkapje maken met bijvoorbeeld een leeg pak melk! Dit is ook een heel goed voor het milieu!

Simpel

Soms past een fleurig mondkapje met bloemenprint niet bij je outfit. Zelfs de blauwe mondkapjes kunnen soms niet mooi staan. Daarom kun je een zwarte dragen, of als het bij je outfit past een roze. Het is erg simpel, maar staat toch leuker dan de blauwe!

Kopen

Leuk en aardig al deze mondkapjes, maar zijn ze ook echt te koop? Ja! Bij Zalando kan je bijvoorbeeld deze mondkapjes kopen en ze hebben nog zoveel meer!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten