Laatste nieuws: Maan brengt na lange tijd stilte nieuw nummer uit

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De leukste sandalen

Het is alweer zomer en gelukkig is het dit jaar lekker warm. Of je nou op vakantie gaat of niet, leuke zomerschoenen zijn altijd welkom. Ben jij van plan om deze zomer sandalen te dragen of wil je gewoon wat inspiratie op doen? Lees dan snel verder!

Gerimpelde platte sandalen

Deze leuke platte sandalen zijn leuk bij vele outfits! De sandaal is vrij open waardoor je deze ontzettend makkelijk aantrekt. Verder hebben de sandalen een leuk gerimpeld effect. Dit is zeker een aanrader voor een hete zomerdag.

Stoere sandalen

Dit is een sandaal met een goede zool, je kan hier dus makkelijk een stuk mee lopen. De sandaal heeft ook leuke gespen op de bovenkant, dit heeft een stoer effect. Door de elastische band aan de achterkant zit deze erg comfortabel.

Sandaal met hak

Deze sandalen zijn eigenlijk meer hakken, maar ook deze zijn erg leuk voor in de zomer. Er zit wel een vrij dunne hak onder, dus dat kan misschien wel een uitdaging worden. Deze hakken verkopen ze ook in verschillende kleuren dus er zit altijd wel een leuke kleur tussen!

Minimalistische sandalen

Dit zijn erg dunne sandaaltjes dus ze zijn wel aan te raden voor kleine afstanden. Door de dunne zool zijn ze perfect voor een strandavondje.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten