Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Alles over: demiseksualiteit

Je hebt verschillende seksualiteiten. Elke seksualiteit wordt geaccepteerd en je mag zijn wie je wilt zijn! Wij leggen je uit wat demiseksualiteit is!

Demiseksualiteit houdt in dat je je niet aangetrokken voelt tot andere personen die je kent of waar je bevriend mee bent. Dit komt pas als je een sterke, mentale connectie met iemand hebt. Zonder diepe connectie voel je je niet echt aangetrokken tot iemand. Demiseksualiteit komt ongeveer bij één procent van de bevolking voor. 

Bij deze seksualiteit gaat het niet om een fysieke aantrekkingskracht hebben. Het gaat om een emotionele connectie. Bijvoorbeeld als je iemand ontmoet op de eerste date kan er al een fysieke aantrekkingskracht zijn. Mensen met demiseksualiteit hebben eerst een emotionele connectie nodig. Als dat er niet is, komt er meestal ook geen fysieke connectie. Uiterlijk speelt geen grote rol, vooral de innerlijke connectie is belangrijk om een fysieke aantrekkingskracht te hebben. 

Sommige mensen gebruiken de term ‘grijs gebied’. Je wilt wel seks en lichamelijk contact hebben. Je vindt iemand pas echt leuk als je veel kunt praten met diegene en een diepere connectie voelt. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten