Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Deze lippenstift past het best bij jouw huid

Even voor de duidelijkheid: iedereen moet lekker zelf weten welke kleur lippenstift hij of zij op wilt doen. Doe lekker wat je wilt, dit artikel is niet bedoelt om jou te vertellen wat je moet doen. Ben jij benieuwd van welke lippenstift jij gaat stralen en shinen? Check dit!

Hoe zat het ook alweer? Je hebt mensen met een koele, warme of neutrale ondertoon in hun huid. En die ondertoon bepaalt welke kleuren je mooi staan – van kleding tot lippenstift. Een koele ondertoon gaat shinen van koele tinten en voor het tegenovergestelde geldt voor warm. Als je een neutrale ondertoon hebt kun je mega veel hebben.

Lichte huid

Als je een lichte huid hebt staan beige, roze en nude kleuren jou super goed. Als je een warme/gelige ondertoon in je huid hebt, pas dan op met felroze en fuchsia, dit kan namelijk vloeken bij je warme ondertoon.

Medium huid

Als je een medium huidskleur hebt kun je het beste gaan voor rood. Donkerrood, fel rood, het staat je allemaal prachtig. Ook lichtroze, oranje en perzik kleur staan je goed.

Donkere huid

Bij een donkere huid staan chocolade tinten erg mooi. Daarnaast kun je ook voor een pruimkleur of rode tinten gaan. Vermijd lippenstift kleuren die een oranje ondertoon hebben.

Olijfkleurige huid

Kleuren die goed staan bij jouw huid zijn iets donkerder, zoals donkerrood, donkerroze en bessenkleur. U go!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten