Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Alle manieren om te ontharen. Voor & nadelen

Als vrouw zijnde zijn we vaak druk bezig met ontharen van ons lichaam. Vooral in de zomer willen vrouwen zich tonen met een stralend huidje. Voor ontharen zijn er verschillende methodes en in dit artikel bespreken we deze methodes samen met hun voor & nadelen.

Scheren

Scheren is eigenlijk de meest bekende methode. Het is een makkelijke, snelle en pijnloze methode om je haren weg te halen. Daarentegen heb je met scheren wel eerder last van stoppels omdat je de haren alleen aan de oppervlakte weghaalt. Het is daarom ook belangrijk dat je je scheermes regelmatig vervangt want hoe botter je mesje wordt hoe lastiger het wordt om een gladde huid te krijgen. Om wel te zorgen voor een gladde huid na het scheren kun je gebruik maken van scheerschuim tijdens het ontharen.

Harsen en waxen

Harsen en waxen kun je laten doen bij bijvoorbeeld de schoonheidsspecialist maar je kunt dit ook zelf thuis doen met bijvoorbeeld wax strips. Deze strips plak je op je huid, laat je even zitten en vervolgens trek je hiermee je haren eruit. Bij deze methode heb je geen last van stoppels en duurt het ook langer voordat je haar weer terug groeit. Harsen kan daarentegen wel een beetje pijnlijk zijn…

Ontharingscrème

Dit middel is zeker het minst pijnlijk. Je brengt de creme namelijk aan op je huid, laat het intrekken, vervolgens spoel je de creme weg en that’s it! De haren worden alleen bij deze methode ook weer alleen aan de oppervlakte weggehaald waardoor je haren ook weer snel terug groeien helaas.

Laseren

Laseren is een bekende maar helaas ook dure methode. Je moet met deze methode namelijk meerdere behandelingen betalen, gemiddeld heb je er ongeveer vier tot zes nodig. Je haar wordt hier wel zodanig goed weggehaald dat je voor de rest van je leven van haargroei af kan zijn. Zeker iets om te overwegen dus!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten