Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Dingen die je moet weten voordat je aan een trio begint

Stel je voor je krijgt de kans om een trio te doen. Dit kan best een flinke uitdaging zijn. Er zijn ook zeker dingen die je moet weten voordat je hieraan begint. We got u! Hier zijn een paar dingen die je moet weten voordat je het bed induikt.

Geen ruimte voor jaloezie!

Ben je jaloers aangelegd? Kijk dan uit want je moet ervan uitgaan dat de aandacht niet alleen bij jou blijft. Dit geldt vooral voor mensen in een relatie. Als je weet dat je dit niet prettig vindt, begin er dan zeker niet aan! Dit kan ervoor zorgen dat een van de twee zich niet meer fijn voelt in de relatie. Is dit niet het geval? Dan zou dit avontuur misschien wel wat voor jou zijn!

Soa’s:

Dit valt wel te verwachten. Kijk uit met wie je het doet en welke anticonceptie je gebruikt. Met een trio is namelijk de kans op een soa groter dan 1 op 1. Laat je ook niet overhalen met mooie praatjes dat zonder condoom beter is. Uiteindelijk ben je misschien wel de dupe…

Onzekerheid

In plaats van jezelf blootstellen voor één persoon doe je het nu voor twee. Als je onzeker bent is dit een flinke stap. Je moet hier ook echt klaar voor zijn. Doe het dan met personen waar jij je fijn bij voelt of die je nooit meer gaat zien. 

Redding voor je relatie? NEE!

Als je denkt dat dit een redding kan zijn voor je relatie, kijk dan uit. Dit kan juist leiden tot meer verwarring en ruzies. Denk hier dus goed over na! Vaak kan dit er juist voor zorgen dat jullie meer uit elkaar drijven.

Hou rekening met elkaar

Luister naar elkaars behoeftes. Wat vindt iemand fijn? En wat vindt iemand niet fijn? Dit is zeker belangrijk om te weten voordat je met elkaar het bed in duikt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten