Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Dingen die we doen als we ongesteld zijn

Wat zijn dingen die we allemaal doen als we ongesteld zijn?

Checken

Even achter je kijken als je ergens lang gezeten hebt, want je weet maar nooit. Zeker als je heftig ongesteld bent… of even aan een vriendin vragen of die je achterkant wil checken. Je kan het zelf niet, dus moet zij maar even zeggen dat alles nog goed is.  

Voorzichtig uit bed

Tijdens je slaap kan er veel verschoven zijn. Daarom sta je zo voorzichtig mogelijk op. Je wil natuurlijk niet je hele bed besmeuren.

Te laat

Je denkt steeds dat je tampon of maandverband en nog even mee doorkan, maar je wisselt weer eens te laat…

Zwart

De witte kleding laten we deze week even in de kast liggen. Zwarte onderbroeken en broeken zijn de mode van de week. Stel dat je doorlekt of nadruppelt, dan is het in zwart ondergoed niet zo goed te zien. 

Dubbel ondergoed

Soms voelt het beter om twee onderbroeken te dragen. Het verkleint de kans op doorlekken, waardoor je met een iets rustiger gevoel je dag doorkomt!

Slapen met tampon

Allemaal weten we dat het niet heel goed is, maar soms zijn we allemaal een beetje te lui en lig je net lekker in je bed…

Mastruberen en/of seks hebben

Tegen iedereen zeggen we dat we het niet doen, want het bloed is best een beetje vies. Maar stiekem doen we het toch 😉

Chocolade 

Je menstruatie gebruiken als excuus om chocolade te eten. Is het toch nog ergens goed voor! Wist je ook dat chocolade goed kan zijn om tijdens je menstruatie te eten? In chocolade zit veel magnesium, wat er voor zorgt dat je spieren iets verslappen, waardoor de pijn ook minder wordt. Ook zit er in chocolade een stofje waar je ‘gelukkig’ van wordt. Genoeg redenen dus om chocolade te eten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten