Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit zijn de 5 beste aftersuns

Een van de lekkerste producten om je huid mee te verwennen na een dagje bakken in de zon. Aftersun zorgt ervoor dat jij je huid de juiste hydratatie geeft en het heeft een kalmerend effect wanneer je toch een beetje verbrand bent. Wij hebben voor jou de 5 beste aftersuns op een rijtje gezet.

#1 Biodermal After Sun Bruinverlengende melk

Deze aftersun is een verkoelende gel-crème die de huid hydrateert tot 24 uur lang. Het zorgt voor een verzachte en kalmerende huid en is geschikt voor alle huidtypen.

#2 NIVEA SUN Hydraterende Kalmerende After Sun Spray

Deze aftersun is een spray die de huid verkoelt, verfrist en verzacht. Omdat dit een gemakkelijk spray is trekt deze snel in de huid. Nivea Sun After Sun helpt de vochtbalans van de huid te herstellen.

#3 Garnier Ambre Solaire After Sun Spray

Deze after sun helpt de huid te beschermen tegen vervellen, en voedt de huid na een dag in de zon. Dit is een spray waar aloe vera in zit wat de huid extra kalmeert.

#4 Garnier Ambre Solaire After Sun Melk

Deze melk geeft onmiddellijke verzorging aan de huid. Het is belangrijk dat de huid goed gehydrateerd blijft en door middel van deze aftersun ben je goed voorbereid! Deze aftersun is speciaal ontwikkeld om de huid op de juiste manier te verzorgen.

#5 NIVEA SUN Bronze After Sun Lotion

Dit is een aftersun die de natuurlijke bruine kleur verlengt en biedt een verzorgende hydratatie voor de huid. Deze aftersun is dus perfect als jij iets langer wilt genieten van jou sunkissed skin!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten