Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Verschillende soorten nepnagels

Tegenwoordig zijn er veel soorten nepnagels te vinden op de markt. Eigenlijk is er voor ieder wat wils. Zo kun je zelf nagels opplakken maar je kan ook naar een salon gaan. In dit artikel bespreken we de verschillen van alle nepnagels. 

Plaknagels  

Plaknagels zijn kunstangels die je zelf met nagellijm op je nagels kunt zetten. Het voordeel hiervan is dat het weinig tijd en geld kost. Je hebt veel verschillende designs, en deze kun je namelijk gewoon bij de Kruidvat halen! Een nadeel is wel dat het er snel af kan gaan. 

Acrylnagels 

Als je goede nepnagels wilt kun je kiezen voor acrylnagels. Acryl maakt een beschermend laagje over je nagels. Acryl is heel erg hard en je nagel blijft goed beschermd. Je kan acryl thuis zetten maar ook bij een salon. Ze kunnen wel snel breken dus wel voorzichtig zijn.

Solar nagels 

Deze variant lijkt veel op acrylnagels. Het enige verschil hiervan is de droogtijd. Met acryl duurt het 24 uur voordat de nagel echt hard is. Bij solar nagels is dit maar een kwartier.  

Gelnagels 

Gelnagels zijn een iets duurdere optie maar ook zeker mooi. De nagels lijken wat natuurlijker dan acrylnagels en zijn een stuk veiliger. Hierdoor breken ze niet snel. Voor het aanbrengen van gelnagels moet je bij een salon zijn. Maar ook de nagels verwijderen gaat niet zelf.  

BIAB 

Deze optie is nog maar net op de markt. BIAB is een product van het merk ‘The Gel Bottle’ en is een flexibele maar stevige gel. Dit product kan je opbouwen tot een mooie, egale nagel. Je nagel wordt hier ook gezonder van want de gel verzorgd je nagel. Wel een nadeel is dat je met het product maar een klein stukje kan aanmaken aan je eigen nagel, maar dan oogt het wel natuurlijker!  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten