Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit zijn de vijf beste zonnebrand crèmes

Het is zomertijd! Maar het weer deze zomer is helaas nogal wisselvallig.. maar dat betekent niet dat je je niet hoeft in te smeren. De UV straling blijft namelijk schadelijk voor je huid en ook in de schaduw. Blijven smeren dus, dat is super belangrijk! Om jezelf goed te hydrateren en te beschermen hebben wij voor jullie de vijf beste zonnebrand crèmes op een rijtje gezet.

Klik op de afbeelding van de producten om ze te shoppen!

Lancaster

De luxe zonnebrand van Lancaster heeft een zachte en comfortabele structuur en is makkelijk om uit te smeren op je huid.

Biodermal

Wil je voor een meer natuurlijke zonnebrand gaan dan kun je kiezen voor het merk Biodermal. Het werkt fijn voor de gevoelige huid en beschermt goed met een hoge SPF van 50+

Australian gold

Kan jij wel wat hulp gebruiken om nog bruiner te worden? Dan zijn de zonnebrand crèmes van Australian gold super fijn! Het bevat een bronzer die een goede bruinende werking heeft tijdens het zonnen.

Garnier

het fijne aan een zonnebrand spray is dat je het uiteraard super makkelijk aanbrengt en deze zonnebrand is ook nog eens special bedoeld voor je gezichtshuid. Een echte must have dus!

Collistar

En last but not least nog een laatste luxe zonnebrand crème van het merk Collistar. Deze zonnebrand is van hoge kwaliteit en werkt ook goed voor de gevoelige huid.

Met deze zonnebrand crèmes kun jij er voorlopig nog even tegenaan!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten