Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Eerste keer BH kopen

Je eerste bh kopen. Het kan spannend zijn of je hebt er heel veel zin in. Het is belangrijk om te weten dat het allemaal heel normaal en natuurlijk is en dat je je niet hoeft te schamen. Maar waar moet je opletten als je je eerste bh koopt? En vanaf wanneer heb je een bh nodig? Dat lees je in dit artikel

Wanneer je een bh nodig hebt, heeft niks met je leeftijd te maken. Ieder lichaam ontwikkeld en groeit op z’n eigen tempo. Iedereen is verschillend. Maar wanneer heb je dan een bh nodig? Als je borsten tijdens het lopen of sporten pijn doen. Dan is het tijd om een bh te dragen! Of wanneer jij denkt dat het tijd is.

Waar moet je allemaal opletten als je een bh koopt? Het belangrijkste is, is dat je bh lekker zit. Je borsten kunnen nog groeien en misschien gevoelig zijn. Het is belangrijk dat een bh goeie ondersteuning heeft. Misschien moet je aan het begin wel een beetje wennen aan een bh. Dat is heel normaal. 

Je kan je eerste bh gewoon kopen in een winkel. Je kan bijvoorbeeld bij de Hunkemolller, Hema of Zeeman een bh kopen. Ze kunnen je misschien wel helpen met het vinden van een goeie bh. Succes!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten