Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

DIY: Klei ringen maken

Waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen, klei ringen! Deze vrolijke gekleurde ringen kun je gemakkelijk zelf maken. Een leuke bezigheid met een mooi eind resultaat, wie wilt dat nou niet? Vandaag nemen we met je door hoe je deze trendy ringen zelf kunt maken.

Het is belangrijk dat je de juiste klei gebruikt. Polymeerklei is goed te gebruiken, omdat deze soort klei hard wordt nadat het in de oven is geweest. Hierdoor zullen de ringen niet vervormen en kun je er langer van genieten. Fimo klei is de meest gebruikte polymeerklei die wordt gebruikt om ringen mee te maken. Je hebt ze in allerlei kleuren!

Maar wist je dat je de klei ook zelf kunt maken? Het enige wat je nodig hebt is zout, bloem en water. Dit kost natuurlijk wel wat meer tijd, maar mocht je wat geld willen besparen dan is dit een hele handige manier. Bekijk deze TikTok om duidelijk te zien, hoe je zelf aan de klei komt met producten uit huis.

@ballehurns

my research was correct ##clayrings ##howto

♬ CRAFT – OFEKNIV

Verder is het heel simpel, kleien maar! Maak leuke vormpjes die op de ringen kunnen, gebruik de kleuren die jij het mooist vind en zorg dat je van te voren goed meet of de ringen passen. Dit kun je na de oven niet meer veranderen natuurlijk! Je kunt eventueel ook andere hulpmiddelen gebruiken zoals een deegroller, vormpjes of een klein mesje. Pinterest, Instagram en TikTok staan vol met dit soort leuke ringen, dus je kunt genoeg inspiratie vinden.

Als je tevreden bent kunnen ze de oven in op 110 graden voor 30 minuten. Laat de ringen afkoelen en ga vervolgens met een doorzichtig nagellakje over de ringen heen. Dit zorgt voor een extra bescherm laagje en een mooie glans. En zo heb jij goedkoop en gemakkelijk een hele nieuwe trendy ringen voorraad!

@carolinafreixa

DIY clay rings!!?? ##clayrings ##diy ##ring ##pinterest

♬ Scream & Shout – will.i.am
@thisispolle

Make Clay rings w me ?? ##fyp ##foryou ##clayrings

♬ original sound – ᴊᴏʀᴅᴀɴ

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten