Laatste nieuws: Jake Paul koopt een nieuw huis

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Eerste keer condooms kopen

De eerste keer condooms kopen kan best spannend zijn. Misschien durf je het wel helemaal niet of schaam je je ervoor. Maar don’t worry: je hoeft je er niet voor te schamen! Het is heel normaal om condooms te kopen. Maar hoe kan je het minder spannend maken? Dat leggen wij je uit in dit artikel!

#1 Online bestellen

Als je echt geen condooms durft te kopen in een drogisterij, kan je het altijd online bestellen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iemand tegenkomt in de winkel terwijl je condooms aan het kopen bent.

#2 Ga samen

Je kan met een persoon gaan waar je je fijn bij voelt, omdat je niet alleen durft te gaan. Dit kan al erg helpen om het minder spannend te maken. Je hoeft het niet alleen te doen. De volgende keer kan je het dan misschien wel alleen, omdat je dan merkt dat het helemaal niet spannend hoeft te zijn. 

#3 Vraag het aan iemand anders

Als je het niet online kan kopen en je weet niet met wie je het samen moet kopen. Kan je ook altijd iemand anders vragen die het wel durft. Zo hoef je het zelf niet te doen. Je kan dan buiten de winkel blijven staan, zodat je er toch nog een soort van bij bent. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten