Laatste nieuws: Enzo Knol zit in quarantaine

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Evolutie van eyeliner trends

Eyeliner is bijna onmisbaar in ieders make-up routine. De trends van het make-up product zijn ontzettend veranderd in de afgelopen jaren. Dit is de evolutie van eyeliner trends!

In 2017 ging het op social media viraal: Neon eyeliner. De kleuren waren lekker fel en opvallend.  Om de kleur eruit te laten knallen, breng je een witte eyeliner of oogschaduw eronder. Met setting spray, een gekleurde oogschaduw en een klein kwastje kan ook jij de eyeliner maken!

Een statement eyeliner was helemaal het in 2018. Een statement eyeliner kan creatief zijn. Voorbeelden hiervan zijn twee lijntjes onder elkaar of stipjes onder je oog. Ga voor een statement eyeliner eerder naar een dikke eyeliner pen dan een dunnere! 

In 2019 kwam witte eyeliner in! Door de witte eyeliner valt je oogkleur net wat meer op. De witte eyeliner kun je als een klein lijntje gebruiken, maar ook onder het oog of alleen in je ooghoeken.

De ‘Fox Eye Look’ was de trend van 2020. Met de ‘Fox Eye Look’ lijkt je oog door middel van eyeliner smaller. Je zet met een dunne eyeliner pen een hoekje in je ooghoek en vanuit het einde van je oog een lange rechte lijn.

Op de rode loper zie je dit jaar de ‘Graphic Eyeliner’ steeds vaker voorkomen. Celebrities als Dixie D’Amelio en Doja Cat gebruiken verschillende kleuren en vormen op hun ogenleden.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten