Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Gekleurde concealers

Waarschijnlijk heb je gekleurde concealers al vaak voorbij zien komen op het internet. Toch gebruiken veel mensen dit product nog niet. Wil jij nou weten wat gekleurde concealers zijn en wat de werking ervan is? Lees dan snel verder!

Groene concealer

Dit is de bekendste gekleurde concealer, namelijk groen. Groen is de tegenovergestelde kleur van rood en daarom neutraliseert hij de rode plekjes in je gezicht. Deze is ontzettend handig als je dus last hebt van puistjes of littekens. Blend hem wel goed uit en breng daarna een foundation of concealer aan.

Paarse concealer

Paars is het tegenovergestelde van geel en daarom verbergt hij de gele huidtinten in je gezicht. Deze concealer geeft je huid een mooie glans en een mooie frisse look. Breng hierna wat concealer aan.

Oranje concealer

Dit is echt een must als je last hebt van donkere kringen onder je ogen. Deze kan je ook een beetje mengen met de groene concealer dan bedekt hij alle adertjes onder je ogen. Gebruik hierna wel een foundation anders heb je oranje onder je ogen.

Roze concealer

Hier heb je waarschijnlijk nog niks over gehoord maar een roze concealer wordt gebruikt voor het verbergen van pigmentvlekken, moedervlekken en sproeten. Deze concealer is wel het best geschikt als je een licht huidtype hebt. Tip: gebruik deze niet onder je ogen, hierdoor vallen je wallen juist meer op!

Gele concealer

De gele concealer gebruiken we voor een vermoeide huid, dit product geeft namelijk een warmere, gezondere teint. Deze is ook perfect voor onder de ogen en blauwe plekken. Als je deze hebt aangebracht zie je er weer helemaal uitgerust uit.

Witte en neutrale concealers

Dit is natuurlijk degene die wij allemaal kennen: de neutrale concealer. Deze kan je aanbrengen op puistjes, vlekken en wallen. Als je een iets wittere concealer hebt dan kan je deze altijd nog gebruiken als natuurlijke highlighter.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten