Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Grootste skincare foutjes!

We weten allemaal dat skincare erg belangrijk is, maar af en toe zijn we gewoon te lui om het goed te doen. Toch zijn er nog veel gemaakte fouten die veel mensen maken, terwijl ze denken dat ze het goed doen. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

1 Pipet komt in aanraking met de huid

Veel producten hebben een pipetje als applicator. Dit houdt in dat je knijpt in de dop, waardoor het pipetje de vloeistof opneemt. Vervolgens houd je deze tegen je huid aan om het product op je huid te krijgen, maar hier gaat het mis. Wanneer het pipetje jouw huid aanraakt, komen alle bacteriën van jouw huid op het pipetje te zitten. Deze gaat vervolgens terug in het potje en dan zitten de bacteriën ook in het product. Je kunt proberen om het product op je handen te laten druppelen en vervolgens op je gezicht te smeren. Als je dat niet fijn vindt, probeer dan tijdens het druppelen op je gezicht, je huid niet aan te raken!

2. Kwasten en beautyblender niet vaak genoeg schoonmaken

Er wordt aangeraden om de kwasten en beautyblenders één keer in de week schoon te maken, wanneer je ze elke dag gebruikt. Er zijn veel manieren om ze schoon te maken, maar wij vinden de manier met zeep het makkelijkst! Dit heb je vaak al in huis. Check de video hieronder om te kijken hoe het precies moet:

3. Harde of oncomfortabele make-up doekjes gebruiken

Zoals we allemaal wel weten, is het belangrijk om elke dag je make-up er goed af te halen. Gebruik een cleanser in plaats van make-up doekjes. Dit kost wat meer tijd, maar het is veel beter voor je gezicht. Zorg ervoor dat je je hele gezicht goed hebt schoongemaakt voordat je verder gaat. Wanneer je klaar bent, moisturize! Het is belangrijk om je huid te hydrateren en te verzorgen, dus gebruik altijd een moisturizer wanneer je klaar bent!

4. De hele tijd je gezicht aanraken

Op je handen zitten veel bacteriën en je wil natuurlijk niet dat die worden overgebracht naar je gezicht. Raak daarom je gezicht zo min mogelijk aan! Zo wordt je gezicht minder vettig en komen er minder bacteriën op je gezicht!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten