Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Make-up look: MAAN

Maan is een echte natural beauty, maar ze laat ook zeker wat glam looks zien! Zo gaat ze in haar vrijetijd voor de naturel-look maar op het podium is het glam time! Het staat haar beide even mooi! Wij hebben een look gekozen die de balans tussen naturel en glam mooi laat zien! Dus pak je kwasten en make-up er maar bij, en lees snel verder!

We beginnen met het aanbrengen van de basis. Breng een lichte basis aan van  concealer en foundation op de oneffenheden van de huid. Zo  krijg je een gladde glanzende huid.

In deze look gebruikt Maan bronzer. Breng wat bronzer aan onder de jukbeenderen, links en rechts aan het voorhoofd aan voor een warme gloed.

Kies daarna een peach kleurige blush. Doe een klein beetje blush op je kwast en breng het op je wangen aan.  De highlighter is ook zeker niet te missen. De highlighter breng je aan op de jukbeenderen en puntje van je neus.

Nu gaan we de wenkbrauwen doen! Deze vul je in met wat wenkbrauwpoeder en gel, zodat ze de hele dag perfect blijven zitten.

De oog-look is het belangrijkste aspect in deze look. Breng een licht bruine oogschaduw aan op de buitenkant van het ooglid. Dan kies je een goud/metallic kleurig oogschaduw voor op het midden van het ooglid. Maak het dan af met een opvallende scherpe eyeliner wing! Doe een beetje mascara op de wimpers, voor wat extra volume.

En als laatst doe je een nude lipstick op om de look af te maken. Nu is je natural-glam look helemaal compleet!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten