Laatste nieuws: Robert Pattinson en Suki Waterhouse maken debuut

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hoe kom je uit de kast?

Helaas vinden sommige personen het nog lastig om zichzelf te kunnen zijn en uit de kast te komen.. Wij vinden het super belangrijk dat geen enkel persoon zoiets mag meemaken als niet jezelf kunnen zijn bij je naasten. Daarom geven wij in dit artikel tips hoe je uit de kast kunt komen.

Het begint bij jouzelf

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je eerst jezelf accepteert. Wie ben jij en hoe voel jij je daarbij? Ga dat eerst eens ontdekken en sta open voor een coming out voor jezelf.

Aan wie?

Vervolgens kun je bedenken aan wie je het eigenlijk wilt vertellen. Waar voel jij je prettig bij? Misschien is het bijvoorbeeld eerst fijn om het aan de mensen te vertellen die heel dicht bij je staan en die je echt vertrouwt. Op deze manier kun je eigenlijk ook alvast een beetje oefenen en vervolgens kun je het aan iedereen vertellen wie je wilt, brand los en spread the word! (als je hiervoor openstaat)

Je bent niet alleen

Het is belangrijk om na te gaan voor jezelf dat je er absoluut niet alleen voor staat. Er zijn je al zo veel mensen voorgegaan en er zijn ook vast veel jongeren die ervoor openstaan om jou advies te geven. Zoek deze mensen dus op!

Het juiste moment

Kies voor jezelf ook uiteraard een plaats en tijd uit waar jij jezelf 100% comfortabel bij voelt. Je kunt bijvoorbeeld een brief schrijven op het moment dat je het echt heel spannend vindt. Je kan iemand opbellen, een berichtje sturen of een wandeling maken in een rustige omgeving.

Het is tot slot belangrijk om te onthouden dat je na je coming out nog steeds dezelfde leuke persoon bent. Iedereen heeft waarschijnlijk een andere reactie en ‘verwerkt’ het op een andere manier maar accepteer dit. Je gaat zien welke personen jij het meest waardeert in je leven en waar jij lekker jezelf bij gaat zijn.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten