Laatste nieuws: Nieuwe films en series op Netflix

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Hoe manifesteer je?

Manifesteren, ook wel de manier om je gedachten en dromen werkelijk laten worden. De hype om deze term wordt steeds groter, vooral op social media. Maar hoe werkt het en hoe doe je het? Wij leggen het je uit!

Er zijn verschillende soorten manieren om jouw wensen en dromen te manifesteren. Om bewust te manifesteren, moet je een formule toepassen. 

Stap 1:

Bedenk voor jezelf wat je echt wil en wees specifiek! Als je bijvoorbeeld veel geld wil manifesteren, moet je niet bedenken: veel geld. Bedenk in plaats daarvan een exact bedrag. 

Stap 2: 

Als je hebt bedacht wat je wil manifesteren, kan je gaan visualiseren. Een manier om te visualiseren: elke avond net voordat je gaat slapen, ga je rustig liggen en sluit je je ogen. Start met visualiseren wat je wil en probeer te voelen hoe je je zou voelen als je hebt bereikt wat je manifesteert. 

Stap 3: 

Bedank het Universum. Dankbaarheid is superbelangrijk als je manifesteert. Als je je dankbaar voelt, zal je alles aantrekken wat je wil!

Stap 4: 

Laat het los en geloof dat het zal uitkomen. Het zal moeilijk zijn om het los te laten, omdat je het zo graag wilt. Wacht geduldig en het zal op je pad komen! 

Wees er wel bewust van dat je met manifesteren niet gelijk alles kunt krijgen wat je wenst. Je moet er zelf ook voor werken, blijven geloven en geduld hebben. Blijf positief, want door een positieve houding zullen er mooie dingen op je pad komen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten