Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop 2021

Gelukkig nieuwjaar! 2020 was een jaar vol verassingen, veel binnen zitten en heel veel afwachten wat betreft de huidige situatie. In 2021 schijnt het er toch iets beter aan toe te gaan. Wat staat er in 2021 op jou te wachten? Check hier in je horoscoop van 2021.

Ram 21 maart – 19 april

Gelukkig nieuwjaar, Ram. Het is dit jaar heel langrijk om je ware gezicht te laten zien. Op die manier kan dit jaar je wel eens ongekende successen boeken en zelfs onbereikbare mensen bereiken. Het jaar kan een moeilijke start hebben, maar op de helft van het jaar kan er meer kalmte in je leven kom en kan je geheel jezelf zijn. Ook kan de liefde op je pad komen. Negeer deze signalen niet, Ram. Anders zou je wel eens een heel waardevol persoon kunnen mislopen. 

Stier 20 april – 20 mei

Je hebt de neiging om ontevreden te zijn over je leven, Stier, maar dat is niet altijd op zijn plaats. 2021 kan je wel eens op de feiten drukken en je zult beseffen dat het leven nog niet zo gek is. De eerste maanden lijken kalm en eentonig te zijn, maar in het voorjaar gaat het los. Halverwege het jaar kan er zomaar liefde op je pad komen. Vergeet je verleden en richt je op het heden, Stier.

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Gelukkig nieuwjaar, Tweelingen. 2021 kan voor je gevoel wel eens een rollercoaster worden. Hoogtes worden bereikt, maar je zal ook in een dal verzeild raken. Het jaar wordt alles behalve saai. Ook in de liefde zullen de vonken er vanaf springen. Luister naar je hart en alles zal helemaal goed komen.

Kreeft 21 juni – 22 juli

Loslaten gaat jouw woord worden van 2021. Het kan wel eens heel anders gaan lopen dan dat jezelf voorstelt en de enige manier om erdoorheen te komen, is door je hoofd koel te houden. Laat het over je heen komen. Je kunt wel eens voor een moeilijke beslissing komen te staan. Denk goed na met wat je doet. Het komt allemaal wel goed. Aan creativiteit zal je dit jaar niet ontbreken. Maak hier gebruik van!

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Dit jaar kan wel eens helemaal jouw jaar worden, Leeuw. Maar ook dit jaar zal de nodige hindernissen hebben die je eerst moet overkomen. Een pro-actieve houding kan je echter ver helpen. Het jaar draait voor jou om nieuwe beslissingen en nieuwe dingen ontdekken. Onthoud dat het soms wel eens goed kan zijn om out of the box te denken. 

Maagd 23 augustus – 22 september

Je hebt terecht hoge verwachtingen van 2021. Met de juiste attitude kan het een heel goed jaar worden. Focus je op de juiste dingen en ga recht op je doel af. Aan het einde van het jaar zal alles zich belonen. Uit je creativiteit en ga aan de slag. Ook singles doen er goed aan om hun eigen weg te blijven vervolgen. 

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Gelukkig nieuwjaar, Weegschaal. Al jaren loop je rond met plannen die nog niet zijn uitgevoerd. 2021 wordt hier jou jaar voor. Het is tijd voor wijzingen. Vooral in de liefde kan dit voor verfrissende inzichten zorgen. De zomer is vooral jouw tijd om te shinen. Een flexibele houding zorgt ervoor dat jij het maximale uit 2021 haalt. 

Schorpioen 23 oktober – 21 november 

Schorpioen, 2021 kan jou wel eens wakker schudden uit een situatie waar je al heel lang in zit. Besef dat niets doen ook een beslissing is met de nodige consequenties. In het voorjaar kan er wel iets ontzettend leuks op je pad komen. Je doet er goed aan om anderen een kans te geven. De juiste beslissingen kunnen ervoor zorgen dat je dit jaar heel ver komt.

Boogschutter 22 november – 21 december

Gelukkig nieuwjaar, Boogschutter. Je hebt dit jaar behoefte aan liedje en nieuwe vriendschappen. Er is niks mis mee, zolang je je maar niet afhankelijk afstelt van iemand. Ga niet opzoek naar waardering of applaus van anderen, maar focus op jezelf. Doe waar jij blij van wordt en zorg dat 2021 jouw jaar wordt. Alleen jij hebt dit in de handen. 

Steenbok 22 december – 19 januari

2021 begin jij met beste beentje voor, Steenbok en dat is een goed begin. Haal dit jaar het maximale uit jezelf, je werk en de liefde. Dan wordt 2021 helemaal jouw jaar. Het zal niet allemaal even makkelijk gaan. Laat je niet ontmoedigen, het zal allemaal wel goedkomen. You can do this. 

Waterman 20 januari – 18 februari

Waterman, happy new year. Je staat misschien niet helemaal enthousiast tegenover het nieuw jaar, maar het nieuwe jaar is wel enthousiast over jou. 2021 kan namelijk jouw keerpunt zijn. Langzaam maar zeker komt er meer vertrouwen en energie in je leven. Het jaar 2021 vraagt om kalmte en vastberadenheid. Singles kunnen wel eens tot de conclusie komen dat alleen zijn nog niet zo verkeerd is. 

Vissen 19 februari – 20 maart 

Jouw energie heeft een positieve uitwerking op de mensen om je heen, Vissen. Het nieuwe jaar komt jouw vol vreugde tegemoet. Nieuwe ontmoetingen en nieuwe vriendschappen wachten jou op. Je partner zou je het komende jaar wel meer nodig kunnen hebben. Stel je open voor anderen, maar verwaarloos jezelf niet. Als er problemen ontstaan, benader ze dan met een creatieve benaderen. Dit kan je heel veel helpen. You got this, Vissen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten