Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop van de maand november

Er is weer een nieuwe maand aangebroken: November! Naast het typische grauwe winter weer zijn er ook weer ontwikkelingen. Elke nieuwe maand heeft invloed op jouw liefdesleven, persoonlijke ontwikkeling en je school. Benieuwd naar jouw horoscoop? Check het hieronder!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Steenbok is ambitieus! Deze maand krijg je steeds meer plannen om iets nieuws te beginnen en hier misschien ook je geld mee te verdienen. Pak je kans en ga ervoor!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Je vind het fijn om mensen om je heen te hebben, maar je moet duidelijker zijn met het uiten van jouw liefde voor de mensen om je heen. Een waterman kan dit lastig vinden!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

November is voor jou een emotionele maand. Je bent gevoeliger dan normaal en alles kan wat heftiger aanvoelen. Neem hierdoor meer rust en neem tijd voor jezelf!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Deze maand ben jij ontzettend creatief! Je loopt vol met ideeën en gedachtes. Schrijf jouw originele gedachtes op en voer ze uit. Wie weet komt er wel iets heel moois uit!

Stier (20 april t/m 20 mei)

November kan voor jou een beetje tegenvallen. Je bent misschien moe en ongemotiveerd. Deze periode duurt maar kort! Dus zoek je vrienden op en doe dingen die jij echt leuk vindt.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Deze maand is voor jou iets lastiger. Je hebt moeite met de donkere dagen en het koude weer. Vergeet jezelf niet en plan self care dagjes in. Het is belangrijk om voor jezelf te zorgen deze maand.

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

Dit is voor jou de maand om een nieuwe hobby te ontdekken. Ga eens langs bij een sportclub of sportschool bij jou in de buurt om te kijken of er wat voor jou bij zit.

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Je bent deze maand veel bezig met je zorgen maken over het nieuwe jaar. Probeer te focussen op nieuwe doelen. Denk niet teveel na over welke negatieve dingen er dit afgelopen jaar zijn gebeurt. Focus op een nieuwe start!

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Deze maand staat voor maagd in het teken van alles weer op een rijtje krijgen. Afgelopen maand was voor jou erg chaotisch. Maak je hoofd leeg en maak een lijstje met wat voor jou echt belangrijk is om aan te werken.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Je houdt van de cozy vibes die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Je bent al volop bezig met kerstversieringen uitzoeken. Vergeet niet je school of je werk. Focus hier ook op!

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Dit is jouw maand! In de afgelopen weken ben je jarig geweest of word je nog jarig. Deze nieuwe leeftijd gaat veel voor jou brengen. Je bent vooral opzoek naar liefde. Dit kan je vinden in je beste vrienden of een leuke en liefdevolle relatie!

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Boogschutter deze maand niet vies van een feestje. Je houd van de november en december maanden: Dineetjes, feestjes en Cadeaus. Geniet vooral van deze maanden en hou je niet in!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten