Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Horoscoop season: Leeuw

De periode van het sterrenbeeld Leeuw is aangebroken. Van 22 juli tot 22 augustus is het de periode van Leeuw. Het sterrenbeeld staat bekend om zelfverzekerdheid, ambitieus zijn en ook een tikkeltje dramatisch zijn. Wij gaan je wat meer vertellen over het sterrenbeeld Leeuw. 

Leeuw is het vijfde teken van de dierenriem en is het natuurlijke leiderschap sterrenbeeld. Iemand met het sterrenbeeld Leeuw is intelligent, moedig en een echte avonturier. Ze houden ervan om veel te reizen, te ontspannen en om te genieten. 

Een Leeuw is een natuurlijke leider en inspireert anderen om de beste versie van zichzelf te zijn. Ook houdt een Leeuw ervan om in de schijnwerpers te staan. Echt the main character ;). Daarnaast zijn ze betrouwbaar en loyaal en zullen hun vrienden en familie altijd helpen. Ze stellen familie en vrienden boven alles. 

Een Leeuw kan weleens moeite hebben met luisteren. Ze willen vaak snel een besluit nemen of snel hun mening delen. Ze luisteren soms dan niet naar anderen. Dit pakt vaak niet goed uit. Het goed leren luisteren, maakt de Leeuw alleen maar sterker! 

Het element van het sterrenbeeld Leeuw is vuur. De heersende planeet is de zon en de geluksgetallen zijn 1,4 en 8. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten