Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Horoscoop season: Tweeling

Deze maand is de maand van de Gemini oftewel de tweeling. Van 21 mei tot en met 21 juni is het de maand van de tweeling. De tweeling staat bekend om hun energie. Ze zijn slim, charmant en grappig. Wij gaan je wat meer vertellen over de tweeling.

Tweelingen worden vaak verkeerd begrepen. Vaak zeggen mensen dat ze twee kanten hebben en dus nooit hun waren zelf laten zien. Dat is dus niet waar! Tweelingen kunnen juist in hun gedachten met dingen tegelijkertijd bezig zijn: Multitasking. Tweelingen zijn speels, intellectueel en nieuwsgierig. Zij zijn super sociaal en kunnen volledig zichzelf zijn bij feestjes.

De maand van de tweeling is een perfecte sluiting van de lente. Dit seizoen zorgt namelijk voor verandering net precies voordat de zomer begint. De tweeling houdt van nieuwe dingen en ervaringen. Hierdoor zorgt ervoor dat dit seizoen veel nieuwe visies en ideeën gaat brengen voor iedereen. 

Doordat de tweeling wel snel is afgeleid is het belangrijk dat je deze maand een project kiest waarvan jij weet dat jij lang kan onderhouden.

De energie van de tweeling is erg direct. Het is belangrijk om deze maand eerlijk te zijn over je gevoelens en gedachtes, maar kijk wel uit hoe je ze uit. Sinds de tweeling zo direct is kan het soms heftig aankomen bij anderen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten