Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

In de spotlight: Sara Kays

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Sara Kays!

De 22-jarige Sara groeide niet op in een muzikaal gezin. Op haar dertiende kocht haar moeder haar eerste gitaar voor haar en toen wist ze dat ze er carrière van wilde maken.

Toen ze veertien werd, trok ze als straatmuzikant door haar geboorteplaats in een poging ervaring en bekendheid op te doen.

Tijdens de middelbare school ontwikkelde Kays zich als zangeres, tekstschrijfster en artiest. Ze besloot na haar afstuderen naar Atlanta te verhuizen om de muziekscène te ontdekken. Gedurende deze tijd speelde ze veel live waaronder op open podia, rondde ze haar eerste jaar op de universiteit af en bracht ze haar debuut-ep A House Too Big uit. Na een jaar in Atlanta besloot Kays naar Nashville te verhuizen, waar ze de EP opnam.

In februari 2019 plaatste ze een cover van Alec Benjamin’s Let Me Down Slowly op YouTube.

Vooral door TikTok werd Sara in 2020 groter dan ooit. Ze teasde haar muziek op het platform en groeide steeds verder. Ze plaatst vooral filmpjes van zichzelf terwijl ze meezingt met haar ukelele. Wauw! In 2020 wist Home For The Summer haar eerste track te worden met meer dan 10 miljoen streams. Remember That Night?, dat in november 2020 verscheen, weet in de eerste twee maanden na de release al 30 miljoen streams te realiseren.

Ze schreef ook het prachtige nummer Smaller Than This. Ook deze upploade ze op het maar al bekende TikTok. Deze video kreeg bijna 8 miljoen weergaven. Fans smeekte haar om het nummer uit te brengen en dat deed ze. Met inmiddels meer dan 1.6 miljoen volgers weten we zeker dat we nog veel meer gaan horen van Sara!! Ben jij al fan?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten