Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: The Vamps

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… The Vamps!

The Vamps is een Britse popgroep die bestaat uit Brad Simpson, James McVey, Tristan Evans en Connor Ball. De groep is in 2012 ontstaan. 

The Vamps

Brad en James hebben elkaar ontmoet in 2011 via Facebook. Sinds die tijd hebben ze gewerkt aan hun debuutalbum, ‘Meet The Vamps’. Dit album is uitgekomen op 1 januari 2014. In 2012 kwamen de twee jongens in contact met Tristan. Conor is de laatste die bij de band kwam in 2013.

De eerste single van de band ‘Can We Dance’ werd uitgebracht op 6 augustus 2013. In juli hadden ze het nummer Wild Heart geupload op YouTube. Ze hebben samengewerkt met Shawn Mendes, Demi Lovato, New Hope Club, Machine Gun Kelly en nog veel meer artiesten!

Het meest recente album van de The Vamps is uitgekomen op 16 oktober 2020. ‘Cherry Blossom’ staat voor vergankelijkheid, kwetsbaarheid en schittering van het leven. Het album staat voor wedergeboorte en een nieuw begin, terwijl je trots bent op wat is geweest. Ze hopen dat de liedjes dienen als therapie, net als het voor de jongens heeft gedaan.

Brad Simpson

Bradley William Simpson is geboren op 28 juli 1995. Hij is de leadzanger in de band, maar speelt ook gitaar, piano, ukulele en drums. Hij is begonnen met gitaar spelen toen hij 10 jaar was. De zus van Brad, Natalie, was de eerste fotograaf van de band. Het schijnt dat James een relatie heeft met zangeres Gracey, maar dit is niet zeker.

Fun fact: Brad zijn favoriete fruit is kiwi.

James McVey

James Daniel McVey is geboren op 30 april 1994. Hij is de leadgitarist en achtergrondzanger in de band. James heeft alleen een jonger zusje. James is sinds begin 2019 verloofd met Kristie Brittain. De twee hebben elkaar vijf jaar geleden ontmoet.

Fun fact: James zijn favoriete film serie is The Lord Of The Rings.

Tristan Evans

Tristan Oliver Vance Evans is geboren op 15 augustus 1994. Hij spelt drum en is achtergrondzanger. Naast de drum speelt hij ook gitaar en piano. In 2010 won hij de ‘Young Drummer of the Year’ award.

Fun facts: Tristan heeft twee paarden en een konijn.

Connor Ball

Connor Samuel Ball is geboren op 15 maart 1996. Hij is geboren in Schotland, maar is verhuisd naar Birmingham toen hij jonger was. Hij speelt basgitaar en is achtergrond zanger in de band. Ook Connor heeft een relatie, met Lucy Moore.

Fun fact: Connor heeft een hagedis als huisdier genaamd Rex.

Check hier het meest recente nummer van The Vamps!

Wie wil jij dat we de volgende keer in de spotlight zetten? Laat het hieronder weten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten