Laatste nieuws: Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In deze winkels vind je de leukste tweedehands kleding

Tweedehands kleding is eigenlijk al voor een lange periode mega hip! Als je goed zoekt kun je vaak de meest fantastische items vinden, voor weinig geld en het is ook nog eens duurzaam. Wat wil je nog meer? Omdat dit zo populair is en we de zoektocht naar leuke kleding voor jullie makkelijker willen maken, zetten wij voor jullie de leukste winkels voor vintage kleding op een rij.

Kiloshop

Van de Kiloshop zijn er meerdere in Amsterdam. Je betaalt hier per kilo en kunt hier super toffe kleding vinden. Ideaal dus.

Waterlooplein 189, 1011 PG, Amsterdam

Episode

Je kunt niet om deze super populaire vintage winkel heen, de Episode. De Episode staat vooral ook bekend om het ruime aanbod van Levi’s broeken, HEAVEN! Deze shop bevindt zich ook op meerdere plekken in Amsterdam.

Nieuwe Spiegelstraat 37H, 1017 DC, Amsterdam & Berenstraat 1, 1016 GG, Amsterdam & Waterlooplein 1, 1011 NV, Amsterdam & Spuistraat 96, 1012 TZ, Amsterdam

I love vintage

Deze winkel bevindt zich niet alleen in Amsterdam maar heeft ook een webshop. De stijl die je hier vindt komt vooral uit de jaren 20’s, 50’s en 60’s.

Prinsengracht 201, 1015 DT, Amsterdam

Marbles vintage

In deze winkel wordt alles van te voren zorgvuldig uitgezocht waardoor het aanbod helemaal op en top is natuurlijk. Dat wordt een goede shopsessie dus!

Staalstraat 30, 1011 JM, Amsterdam & Ferdinand Bolstraat 28, 1072 LK, Amsterdam & Haarlemmerdijk 64, 1013 JE, Amsterdam

Bij ons vintage

Ook een super leuke diverse vintage winkel en leuk detail; in deze winkel hangt alles op kleur. Dit moet je dus even gezien hebben.

Nieuwezijds Voorburgwal 150, 1012 SJ, Amsterdam & Reestraat 13, 1016 DM, Amsterdam

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten