Laatste nieuws: Aimee Lou Wood over haar leven na ‘Sex Education’!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De leukste plekjes in… Nijmegen!

Je gaat een lekker dagje weg met je familie of vrienden! de stad is bepaald Nijmegen gaat de plek zijn waar jullie de dag doorbrengen maar waar precies moet je nu zijn in Nijmegen? Wij hebben wat leuke lunch shop en diner plekjes voor je op een rijtje gezet! 

Lunch & Drinks

Het Atelier

Het Atelier in Nijmegen is super hip en cozy. Ze hebben een mooi terras waar de hele dag zon is. Ze hebben alles qua drankjes van een Matcha Latte tot een Stëlz en verschillende verse sapjes en ook nog eens lekkere wijn. Ze hebben Brunch, Barfood, Plankjes (je kan gerust planken zeggen want ze zijn erg goed gevuld) en barbites. De hapjes en plankjes zijn lekker en vullend voor een goede stevige lunch. Het personeel is er erg vriendelijk en er hangt een leuke sfeer zeker een aanrader dus. 


De Blonde Pater

De blonde pater is geliefd bij elke student in Nijmegen. Het is heerlijk knus en simpel. Binnen is een perfecte werkplek voor door de weeks, maar in het weekend is het erg druk. Het eten is super lekker en ze hebben echt een ruim assortiment van hamburgers naar salades, soepen en verschillende soorten broodjes en club sandwiches. Ook hebben ze yoghurt pancakes en heerlijke sweets. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de ontbijt en borrelkaart. 

Shoppen!

Nijmegen heeft een groot aanbod in kledingwinkels. De Zara, H&M, Costes en MyJewellery zijn zeker aanwezig, maar ook heeft Nijmegen erg veel leuke kleine hippe winkeltjes en concept stores.

De Fabriek

De Fabriek is een hele mooie plek achterin Nijmegen. Je moet eerst een poortje onder door voordat je in de super schattige knusse binnentuin komt. Ze hebben er lunch en een terrasje, maar vooral leuke winkel. In de Fabriek vind je allemaal accessoires voor in huis en sieraden. Alles wat trending is hebben ze er. Zijn gedraaide kaarsen hot en happening? Dan heeft de Fabriek gekleurde, gedraaide en glitterende kaarsen in een mum van tijd. De Fabriek is altijd overal super vroeg bij en nog in een breed assortiment ook. Als jij de trend wil volgen moet je zeker naar De Fabriek.

Make My Day

Make My Day is een super hippe concept store. Er zijn twee verschillende winkels, een voor mannen en een voor vrouwen tegenover elkaar in dezelfde straat. Naast de mannenwinkel zit zelfs nog een kleiner pand met sieraden en telefoon hoesjes! Helemaal hippe en perfecte cadeaus vind je in alle drie de winkels. Ze hebben allemaal mooie kleding en accessoires maar ook super leuke hebben dingetjes zoals kaarten met Kris Jenner haar hoofd er op of leuke tote bags! Make My Day zit bijna naast De Blonde Pater en dus kan je deze twee tips super goed combineren!

Blesh You en 512 

Deze twee conceptstores werken samen. De winkels hebben te gekke kleding en super leuke planten. Bij Bleshyou kan je planten waar je geen plekje meer voor hebt inleveren en dan mag je iets anders uitzoeken. De nieuwe eigenaar van je plant krijgt ook het verhaal te horen! Super schattig dus. De spullen die ze verkopen los van de planten zijn ook super leuk. Veel lekkere must have items die niet zomaar weer over zijn omdat ze niet meer hip genoeg zijn. Blesh you & 512 zijn op een loopafstand van Het Atelier en wij raden jou dus 100% aan om daar even een stop te maken om een lekkere koffie te drinken met al jouw nieuwe aankopen bij je. 


Diner

Wally

Ga lekker een hamburger eten bij Wally! Wally heeft de beste hamburgers van Nijmegen. Ook hebben ze 3 overheerlijke vegetarische burgers. Het is een normale prijs voor wat je krijgt dus dat is ook nog is fijn voor de portemonee. Genoeg keuze voor iedereen dus! Je kan buiten zitten op het terrasje of gezellig binnen. Als je binnen zit kan je zien hoe je burgers gemaakt worden. 

Bistrobar Berlin

Als je iets hoger op wilt staan bij Bistrobar Berlin de deuren altijd voor je open. De producten zijn erg duurzaam en het is nog een jong bedrijf. Daarbij hangt er een fijne en warme sfeer binnen met een heerlijke menukaart die elk seizoen veranderd. Wel is Berlin een restaurant voor een wat specialere gelegenheid. De prijs ligt iets hoger, maar is zeker niet te hoog voor wat je krijgt!

Hopelijk heb jij met deze tips een super dag in Nijmegen! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten