Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Jouw horoscoop over aankomende zomer! (1/2)

De zomer komt steeds dichterbij en zo zijn er ook veel onzekerheden. Want natuurlijk wil je het liefst de zomer van je leven. Maar hoe zit het dan straks met de maatregelen? Hoe zal het gaan met de liefde? En welke mooie momenten ga ik verder mee maken? Check het antwoord op al deze vragen nu in jouw zomerhoroscoop!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Jij kijkt al maanden uit naar de zomer. Lekker met je vriendinnen op het strand genieten van de zon. Je hebt hoge verwachtingen, maar bent daarbij toch iets vergeten. Liefde! Je zag het misschien niet aankomen, maar misschien is dit wel jouw prins op het witte paard. Geniet van elkaars aanwezigheid, maar vergeet ook zeker niet lol te maken met je vriendinnen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Jij gaat een heerlijke luie zomer tegemoet. Je bent helemaal klaar met school en het is dan nu toch echt tijd om even uit te rusten. Jij bent vaak liggend op het strand te vinden of doet een dutje in de tuin. Je hebt het dik verdient, maar vergeet ook niet om leuke herinneringen te maken. Nodig je vriendinnen een keer uit voor een sleepover of kijk met je familie een nieuwe film. Zo weet je zeker dat je naast uitrusten ook een top vakantie hebt beleeft!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Je hebt een moeilijke tijd achter de rug en daarom komt de zomer precies op het juiste moment. Het is tijd om uit deze negatieve spiraal te kruipen en aan jezelf te gaan denken. Geniet van deze hete zomer dagen samen met je vrienden. Ook zullen er veel nieuwe, maar ook mensen uit het verleden weer op je pad komen. Geniet ervan, dit wordt misschien wel de zomer van je leven!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Jij hebt helemaal geen zin om op het strand te liggen, het liefst doe jij elke dag wat anders. Kanoën, zwemmen, mountainbiken, suppen, paardrijden, waterballon gevechten, niks is te gek voor jou. Maar vergeet natuurlijk ook niet een aantal rust momentjes in te lassen, het is tenslotte je vakantie. Één ding is zeker, jouw vakantie wordt absoluut niet saai!  

Stier (20 april t/m 20 mei)

Wauw, jij bent deze zomer erg goed bezig! Je vindt het heerlijk om een gezonde levensstijl te hebben. Daarnaast ga je ook vaak sporten en ben je veel buiten te vinden voor een lange wandeling. Goed bezig! Maar vergeet je niet om ook af en toe een terrasje te pakken met je vriendinnen? Cheat days zijn natuurlijk onmisbaar deze zomer.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Jij hebt besloten deze zomer meer tijd door te brengen met je familie. Jullie band wordt een stuk hechter en je kunt alles bij hun kwijt. Dat heb je ook wel nodig, want deze zomer krijg jij een aantal obstakels waar je hun advies hard bij nodig hebt. Maar maak je geen zorgen er komen zulke leuke mensen op jouw pad. Dit wordt één van de beste zomers!

Zat jouw sterrenbeeld er niet bij? Niet getreurd! Over een week behandelen we de andere sterrenbeelden met de mooiste voorspellingen.   

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten