Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Stijl Shawn Mendes door de jaren heen

Het eerste album van Shawn Mendes kwam uit in 2015 en zijn meest recente album is afgelopen vrijdag uitgekomen. In 5 jaar tijd kan er veel veranderen, zo ook de kledingstijl. Hoe is Shawn zijn kleding stijl door de jaren heen veranderd?

2015

Het eerste album van Shawn Mendes kwam uit in 2015 en het was voor Shawn de tijd van de basics. Veel zwarte t-shirts en zwarte broeken. Shawn was qua kleur vooral dol op donkere kleuren.

2016

Shawn is ook een enorme fan geweest van dit soort shirts. Hij droeg deze heel veel en ook op tour had Shawn van dit soort shirts aan. Hij droeg zo’n soort shirt ook op de album cover van ‘Illuminate’ die in 2017 uit kwam.

2017

In 2017 kwam het album Illuminate uit, Shawn zijn tweede album. Hier is goed te zien dat Shawn zijn stijl in twee jaar tijd niet heel veel is veranderd. Hij is nog steeds heel erg fan van basics, maar tijdens de tour werden de t-shirts vervangen door bloesjes. Met verschillende printjes was dit Shawn zijn look voor de tour.

2018

In 2018 kwam het album ‘Shawn Mendes’ uit. Hier kwam meer kleur in zijn kledingstijl. De bloesjes hadden kwamen nog steeds veel terug, deze keer ook met meer print en kleur. Wat vooral opviel was dat Shawn de bovenste knoopjes van zijn blouse vaker los had.

2019

Shawn was vooral veel druk met zijn tour in 2019, maar de bloesjes werden voornamelijk in 2018 achter gelaten, net als de mouwen. Shawn had vaak een blouse aan, die hij halverwege de show uittrok en verder speelde in een hemd. Voor een shoot van Calvin Klein gingen al zijn kleren zelfs uit en stond hij op de foto in alleen zijn ondergoed.

2020

In 2020 kwam Shawn zijn meest recente album uit, ‘Wonder’. Er lijkt sinds 2019 niet veel aan zijn kledingstijl te zijn veranderd. Shawn draagt nog steeds bloesjes en hemden. Vooral het haar van de zanger is erg geroeid.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten