Laatste nieuws: Dodelijke schimmelziekte duikt op!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Lekkerste bruisballen voor in bad

Even lekker ontspannen en je hoofd eens goed leeg maken? Met de lekkerste bruisballen kun je daar mee beginnen! Je maakt zo een echt feestje in je eigen bad. Allerlei kleuren en geuren springen de badkamer uit met deze ‘bath bombs’! Wij hebben voor jou de beste bath bombs op een rijtje gezet!

#1 LUSH Intergalactic €7,50,-

Met deze sexy, buitenaardse bath bomb haal je het sterrenstelsel naar je eigen badkamer! Frisse pepermunt en felle kleuren geven je humeur een flinke boost. En dankzij de knettersnoep heb je het idee dat je tussen de sterren van de Melkweg te zweeft.

#2 Rituals The Ritual of Holi Bathbomb €4,90,-

Levendige kleuren, een suikerzoete geur en een bruisend gevoel dat je huid verzacht. Laat deze flower bomb in je bad vallen en ervaar het plezier van de exotische Flamingo Flower en de verfrissende Pink Grapefruit: een feestje voor je huid.

#3 TheBodyShop Joy & Jasmine Starry Bath Bomb €5,00,-

Deze stervormige special edition is verrijkt met jasmijnextract uit India en biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico. Hij geeft je badwater een prachtig tintje en de frisse, bloemige geur van sensuele jasmijn, oranjebloesem en roos.

#4 Etos Treets Bubble Bath Ball Rose Garden

Geniet van moeder natuur met de ‘Rose Garden bruisba’l! Smelt weg in een bad vol rozenblaadjes en geniet van de rozengeur. Rose Garden laat de rozenblaadjes los in het water en geeft een zachte rozengeur af.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten