Laatste nieuws: IShowSpeed is in Nederland

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De 5 leukste Lente outfits

De winter is bijna voorbij! Dit betekent dat de sweaters en lange broeken kunnen worden ingewisseld voor rokjes en crop-tops. Dit is weer een grote verandering in je kledingkast, maar daar zullen wij je een handje bij helpen. Daarom hebben wij voor jou 5 lente outfits samengesteld waar je hopelijk wat inspiratie uit kunt halen voor dit nieuwe seizoen!

#1 Maxi-jurk

De maxi-jurk is nog steeds helemaal hot. Je vindt ze in allerlei kleuren en prints. Een ideaal item voor het lenteweer. Je staat niet gelijk in je blote benen, maar een dikke panty eronder hoeft ook niet meer. Mocht het toch nog een beetje fris zijn buiten, dan kan er een dunne panty onderdoen. Je kan de maxi-jurk heel leuk combineren met laarsjes. Daarmee maak je je look ook wat stoerder.

#2 Pak

Iets waar tegenwoordig iedereen wel groot fan van is, is het vrouwenpak. Een pak hoeft niet direct heel zakelijk te zijn. Je kunt het natuurlijk als geheel dragen, maar je kunt er ook voor kiezen om het jasje en de broek los te dragen. Ook hiervoor geldt: je kan het zo combineren dat het helemaal ‘jou’ is.

#3  Casual

Het lenteweer is altijd onzeker: het is niet warm, maar ook niet koud. Je zou er daarom voor kunnen kiezen om een wat warmer item als een trui, te combineren met een meer zomers item, bijvoorbeeld een rokje. Dit geeft je een meer nonchalante look, maar je bent wel gelijk leuk aangekleed.

#4 Printjes

Van bloemenprint tot de sjaalprint, van de bekende streepjes tot panterprint. Deze printjes kan je ook subtiel met elkaar combineren. Soms hebben we van die dagen dat we even niet meer weten wat we aan moeten, dan is een jumpsuit ideaal. Je bent in één keer klaar en leuk aangekleed.

#5 Cargo Pants

Cargo pants zijn weer helemaal in! Low rise met een crop-top! Voor ieders lichaamstype en heel comfortabel om te dragen. De cargo pants kun je nude kleuren kopen, maar ook in felle kleuren. Met een crop-top of blazer zijn ze heel leuk te combineren!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten