Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Outfit inspiratie herfst!

Nu het herfst is kan het weer erg wisselvallend zijn, in de ochtend vriest het maar in de middag heb je het eigenlijk veel te warm. De key van voorbereid zijn op dit Nederlandse weer is door middel van het dragen van verschillende lagen over elkaar heen. Maar dat kan er al snel bulky uitzien. Met deze nieuwe trends pas jij je gemakkelijk aan aan het weer, en zie je er ook nog eens geweldig uit.

Gillette

Dit fashion item wordt al eeuwen lang gedragen door mannen onder een pak. Maar sinds de jaren 00 zie je het vaak gedragen worden door vrouwen. Je hebt ze in alle kleuren en printjes. Dit item trek je gemakkelijk over je saaie coltrui of blouse heen, en maakt je outfit af.

Zomer jurkjes

Trek die zomerjurkjes maar weer uit de kast. Als het koud is buiten kun je ze nog zeker dragen. Hoe leuk ziet dit eruit! Je kunt het dragen met een coltrui of een blouse eronder. Of een trui of jas er overheen. Dit geldt natuurlijk ook voor de rest van je zomerkleding probeer in plaats van een jurkje, een T-shirt of korset top met daaronder lange mouwen.

Dikke panty

Als het buiten vriest kan een panty als snel te koud zijn. Daarom zie je steeds vaker de warme panty voorbijkomen. Dit is een panty met daaronder een huidkleurige dikke legging. Daardoor lijkt het alsof je een gewone panty draagt en hebt je het ook nog eens lekker warm. Deze panty’s zijn nu in vele winkels te koop, zoals de Kruidvat, Shein en op Bol.com.

Lerenjas

De lerenjas zie je steeds vaker terugkomen. En dan heb ik het niet over de Zara jas die iedereen in 2018 droeg, maar de vintage oversized lerenjas. Dit item is een echte herfst must have. Shopping tip! Koop deze in een tweedehands winkel! Winkels zoals bijvoorbeeld Episode hebben een breed aanbod in vintage lerenjassen, maar deze kunnen alsnog erg prijzig zijn. Heb je deze winkel niet in de buurt, of heb je minder te besteden. Breng dan een bezoekje aan je lokale kringloop. Geloof me, die hebben vaak de mooiste vintage kleding.

Spencers

De spencers waren vooral een hit in 2020 waarin iedereen ze ineens droeg, omdat vele mensen Shein ontdekte. In 2020 droegen mensen vooral dezelfde witte met zwarte ruiten. Maar ondertussen hebben ze deze is alle kleuren en alle printjes die je kunt bedenken.

Blazers

De blazer komt elk seizoen weer terug, en zijn super handig. Je kunt het op vele manieren stijlen, bijvoorbeeld met een matching broek en een coltrui. Voor een meer casual look kun je het ook leuk dragen bij een spijkerbroek met een T-shirt. Deze herfst is vooral de leren blazer in, deze zie je veel voorbij komen in zwart rood en bruin.

Skims dupe

Op TikTok zie je het merk van Kim Kardashian ‘Skims’ ontzettend veel voorbij komen. Het kleding item die nu viral gaat zijn de basic longsleeves. Zo’n basic is heel erg makkelijk om te combineren met bijvoorbeeld een drukke broek, of cargo’s. Natuurlijk zijn deze basics ook te koop bij bijvoorbeeld de H&M of de Zeeman.

Denim lange rok

De denim lange rok is terug en beter dan ooit te voren. Deze rok ga je nog veel voorbij zien komen. Dit kun je goed combineren samen met een oversized sweater of een basic van hierboven.

Loafers

En als laatste de schoenen van het jaar, de loafers! Je ziet ze in elk seizoen terugkomen in het zwart of bruin. Deze schoenen zie je ook vaak in Emma Chamberlain haar outfits, zij draagt hier altijd witte sokken bij.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten