Laatste nieuws: Camila Cabello dropt nummer en videoclip

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Lingeriemerken waar je verliefd op wordt

Lingerie, we zijn er dol op! We voelen ons vrouwelijker, zelfverzekerder en natuurlijk sexyer. Maar soms kan het nog erg lastig zijn om het perfecte setje eruit te pikken. Daarom zetten we vandaag de beste lingeriemerken voor je op een rij. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken!

1. Lounge Underwear

Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen op Instagram, Lounge Underwear! Het ondergoed van het merk is praktisch, comfortabel en staat overigens mega sexy. Met allerlei verschillende ontwerpen is er genoeg keuze. Daarnaast kun je er ook terecht voor comfortabele sportsetjes en huispakjes. En ook voor je zwemkleding ben je hier aan het juiste adres. Sla snel je slag!

2. Victoria Secret

Natuurlijk kan Victoria Secret niet ontbreken aan het lijstje! Het merk bestaat al tientallen jaren en weet steeds opnieuw succes te behalen. Tijdens de Victoria Secret Fashion Show krijgen we direct de kriebels om naar de winkel te rennen. Het ondergoed is van goede kwaliteit en laat je mega vrouwelijk voelen. En goed nieuws! We hoeven niet meer online de lingerie te shoppen, want in Leidschendam zit nu de eerste echte Victoria Secret winkel!

3. ThirdLove

ThirdLove vindt het belangrijk dat vrouwen zich stijlvol voelen in comfortabele lingerie. Ze hebben lingerie in allerlei verschillende maten en kleuren. Het merk wordt door steeds meer vrouwen ontdekt, we kunnen in de toekomst dus nog veel meer gaan verwachten!

4. PrimaDonna Lingerie

PrimaDonna is wat prijziger, maar beschikt over uitstekende kwaliteit. De bh’s gaan ontzettend lang mee en zijn erg ondersteunend. Daarnaast heb je ze in allerlei printjes en kleurtjes. Met een matchende onderbroek ben jij ready to go!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten