Laatste nieuws: Monica Geuze komt met nog een lijn samen met Shoeby

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Moederdag cadeau's

Jouw mama is natuurlijk de beste! Je wilt daarom natuurlijk een geweldig cadeau voor Moederdag vinden. Maar wat moet je je moeder nu weer geven? Misschien een keukenaccessoire dat ze nog niet heeft? Haar favoriete parfum? Maak je geen zorgen, je zult zeker iets voor haar vinden tussen onze Moederdag cadeaus. Onze cadeaus voor mama gaan recht naar het hart en zeggen luid en duidelijk hoeveel jij van haar houdt. Ja, moeders verdienen eigenlijk echt elke dag een cadeau… maar omdat Moederdag haar feestje is, laten we ze glimlachen met een uniek cadeau.

#1: Jouw mama’s favo tijdschrift inclusief Tony’s Chocolonely reep!

Verras jouw moeder deze Moederdag met haar favoriete tijdschrift! Met keuze uit meer dan 18 tijdschriften zit er voor elke mama wel wat bij. Kies bijvoorbeeld uit LINDA, ELLE of de Libelle dat zijn hele leuke bladen!

#2: My Jewellery – Moeder & dochter armband

Het moeder-dochters armbandje heeft een stijlvolle upgrade gekregen. Deze armbandjes zijn een setje, het hartjes-bedeltje van het ene armbandje past namelijk precies in de vorm van het andere sieraad. Zo dragen jullie altijd iets bij wat je aan elkaar laat denken, waardoor je altijd met elkaar bent verbonden, waar je ook bent.

#3: Bloemenboeket

Een bloemetje is àltijd een leuk Moederdagcadeau idee. Zeker als je de keuze hebt uit talloze bijzondere boeketen, zoals deze, inclusief stijlvolle vaas. Nog een pluspunt: je kunt de bloemen gemakkelijk bestellen waardoor ze thuis bij je moeder worden afgeleverd met een persoonlijk kaartje.

#4: Kookboek

Deze móést in dit rijtje Moederdagcadeau-tips. Liefde gaat namelijk door de maag. Een kookboek van is een échte aanrader omdat het vol zit met smaakvolle recepten die jij samen of voor je mama kan koken! Ook leuk als je zelf weer eens een bezoekje brengt aan de dinertafel van je ouders.

#5: Servies

servies is altijd een mooi cadeau, omdat het van die items zijn die je niet zo snel voor jezelf koopt. Geef je moeder daarom een mooi en uniek servies set, zo kan ze bij elk kopje koffie aan jou denken!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten